Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A 2014-es felvételi nyertesei: tarolt az ELTE, a debreceni és a szegedi egyetem

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem vette fel a legtöbb jelentkezőt az idei felvételin - az ELTE-n majdnem 8500-an kezdhetik meg tanulmányaikat, de a debreceni és a szegedi egyetemen is 6000-nél több gólya lesz.

Összesen 73 973-an jutottak be valamelyik egyetemre vagy főiskolára az idei felvételin - a karok közül az ELTE bölcsészkara és a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kara vette fel a legtöbb jelentkezőt, megelőzve a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karát, valamint a győri Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Karát. A 2014-es felvételi összes ponthatárát itt nézhetitek meg.

A tíz legtöbb felvételizőt felvett egyetem és főiskola

hirdetés
hirdetés
Forrás: Felvi.hu

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X