Tudjátok, hogy mi hol van Magyarországon? Ehhez a kvízhez jól jöhet egy kis történelemtudás is. Teszteljétek ismereteiteket, hajrá!  Tovább »

Ha szeretitek a filmeket, és sokat láttatok már, régit és újat, magyart és külföldit egyaránt, akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A következő tesztet Mensa-tagok állították össze: ha kitöltitek, kiderül, érdemes-e a jelentkezni a legmagasabb intelligenciahányadossal rendelkezők...  Tovább »

Ha érdekelnek a magyar tájszavak, netalán még ismertek is közülük jó néhányat, akkor ez a kvíz nektek való.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Három különböző irodalmi teszt közül válaszhattok: mennyire ismeritek ezeket az írókat és a regényeiket?  Tovább »

Csillagászat, fizika, kémia - többek között ezekben a témákban találkozhattok kérdésekkel a következő műveltségi tesztben. Elég tájékozottak vagytok?  Tovább »

Felismeritek a magyar városokat - felülről? Szuper tesztet ajánlunk csütörtök estére.  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, mennyire kopott meg a tudásotok a jogosítvány megszerzése óta? Próbáljátok ki ezt a két tesztet.  Tovább »

Kinek a hőse Bébé, Szeredás Emerenc vagy éppen Csepü Palkó? Zárjátok a napot egy irodalmi teszttel.  Tovább »

Ha ismeritek az új helyesírási szabályzatot, ez a kvíz nem okozhat gondot. Tegyétek próbára tudásotokat.  Tovább »

Felismeritek ezeket a magyar verseket egy-egy versszak alapján? Ha a versek nem is ugranak be, a költői stílusokból lehet következtetni.  Tovább »

Jók vagytok történelemből? Ezzel a kvízzel próbára tehetitek tudásotokat. Hajrá!  Tovább »

Lássuk, mennyire számoltok jól fejben, mennyire megy a geometria és a függvények. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Van amiből sosem elég! Lássuk, mennyire vagytok jók helyesírási kérdésekben. Tudjátok, hogy j vagy ly hiányzik a következő szavakból?  Tovább »

Szeretitek a helyesírási teszteket? Akkor ezt a kvízt próbáljátok ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X