Az Idegen Szavak Gyűjteményéből válogattunk nektek tíz, különböző eredetű idegen szót. Ismeritek a jelentésüket? Teszt szombat reggelre.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar megyéket és a településeket. Nektek hibátlan lesz? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy történelmi teszttel zárhatjátok a napot, összesen tíz kérdésre kell helyesen válaszolnotok.  Tovább »

Az elmúlt hetekben több szuper tesztet kitölthettetek - ezek közül ajánlunk nektek hármat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

József Attila verseit kell felismernetek, de nem egy versszak, hanem egyetlen sor alapján. Felismeritek a verseket a harmadik sorukról?  Tovább »

Nagy hangsúlyt fektettek a történelem órákon a forráshasználatra?  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, hogy egyes szavak hogyan néznek ki tájszóként?  Tovább »

Felismeritek a különböző korstílusokat? Ha igen, vagy csak kíváncsi vagytok, ezt a teszt nektek való.  Tovább »

Hogyan rövidítjük helyesen az intézményneveket? Mozaikszavakból és különböző rövidített kifejezésekből készítettünk nektek kvízt.  Tovább »

Most kiderül, mennyire ismeritek a különleges állatokat, élőhelyeiket és megnevezésüket. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Most kiderül, mennyire ismeritek Magyarország földrajzát vagy mennyire tippeltek jól. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Olvastatok róluk a történelemkönyvben, esetleg filmekben is felbukkantak? Lássuk, mennyire ismeritek a következő híres történelmi alakokat.  Tovább »

Az elmúlt hetekben több szuper tesztet kitölthettetek - ezek közül ajánlunk nektek hármat.  Tovább »

Elég egy első mondat ahhoz, hogy felismerjétek, melyik regényre gondoltunk?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X