Egy alsós gyerek iskolakezdése 2018-ban átlagosan 48 000 forintba került a szülőknek, egy felsősé pedig 61 000 forintba - derül ki a Bónusz Brigád...  Tovább »

Több mint 30 millió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdést adománygyűjtő akcióján - közölte a segélyszervezet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Meddig fogadják el az üzletek az iskolakezdési támogatásként kapott utalványokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Összesen 4,7 millió euró értékben vásárolhatnak füzeteket, ceruzákat, vonalzókat és más tanszereket a bécsi általános iskolák, a szülőknek így...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Felkészültek a boltok az iskolakezdésre, az iskolaszerek közül a legfontosabb a jó iskolatáska kiválasztása - olvasható a Magyar Hírlap szerdai...  Tovább »

Kik és hogyan kaphatnak önkormányzati iskolakezdési támogatást?  Tovább »

Már több tucat önkormányzat tette közzé oldalán azt a formanyomtatványt, amellyel iskolakezdési támogatást igényelhetnek a nagycsaládosok, tartósan...  Tovább »

Iskolakezdés előtt tette közzé a 2015-ös Ki Mit Tube-győztes fiatal pécsi slammer a videóüzenetét.  Tovább »

De a tanszerek többsége biztonságos.  Tovább »

Olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az ukrán háborús konfliktus miatt megrendült gazdaságú Ukrajnában nagyot esett a keresetek vásárlóértéke, így a tanév előtt a tanszerek beszerzése...  Tovább »

A közelgő iskolakezdés miatt tolltartókat, radírokat, színes ceruzákat és tornaruhákat vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH), a...  Tovább »

A "természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítását" célzó Öveges-programról már másfél éve tudni, hogy gondok lehettek...  Tovább »

A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást - ami több mint 30 ezer forintos anyagi segítséget jelent -, amelyet az alkalmazottak a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X