Teszteljétek le, hogy ti mennyire ismeritek a Föld országaiban beszélt nyelveket.  Tovább »

A kisállatokat mindenki szereti, főleg ha egy egész film szól az életükről. Ti ismeritek a leghíresebb történeteket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy dolog ismerni az európai fővárosokat, más dolog ebben a kvízben eltalálni őket. Itt nem elég a földrajzi tudás, gyorsaság is kell.  Tovább »

A festmények ismerete nem kötelező az iskolában, mégis nagyon sok alkotásnak tudjuk a címét és a művész nevét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ez a magyar helyesírás legnehezebb szabálya: a földrajzi nevek és az -i képző. Ti mennyire vagytok képben? Teszteljétek le itt:  Tovább »

A Trónok harca rajongói biztosan várják már az új évadot, de addig is elevenítsük fel együtt az eddigi történéseket.  Tovább »

Itt egy rövid teszt, ami biztosan felfrissít. Lássuk, te hányat találnál ki a következő regények nyitómondatai közül!  Tovább »

Nincs jobb egy hétfő reggeli játéknál. Neked hány kérdésre sikerül válaszolni? Pár perc, és megtudhatod, mennyire vagy képben.  Tovább »

Egy irodalmi műveltségi teszt, ami elgondolkoztathat téged is. Mennyire vagy képben? Teszteld pár percben!  Tovább »

Láttad az összes részt és még a regényeket is elolvastad? Itt egy teszt, amit ki kell próbálnod, ha a Harry Potter nagy rajongója vagy.  Tovább »

Tedd próbára tudásodat ezzel a teszttel! Mennyire megy a nyelvtan? Figyelem, csak profiknak!  Tovább »

Felismernéd a magyar városokat madártávlatból? Ezzel a rövid teszttel kipróbálhatod.  Tovább »

Otthon vagy a földrajzban és a történelemben is? Akkor ezt a kvízt neked találtuk ki! Ismerd fel a magyar települések címerét!  Tovább »

Az új helyesírási szabályokból válogattunk nektek egy ínyenceknek való csomagot.  Tovább »

Ahogy közeledik az ünnep - és vele együtt a várva várt szabadnapok -, egyre nehezebb rávenni magatokat a munkára és/vagy a tanulásra?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X