A Népszava úgy tudja, a kormány azt tervezi, hogy az iskolák a jövőben kétféle tankönyv közül választhatnak majd: egy állami és egy egyházi...  Tovább »

Meddig és hogyan kell visszaigényelni a nyelvvizsga díját? Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mennyire ismeritek a magyar közmondásokat? Be tudjátok őket fejezni? Lássuk!  Tovább »

Szerettek rendszerekben gondolkozni és nem szeretitek az összevisszaságot? A következő telefonos alkalmazással hatékonyabbak lehettek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A délkelet-kínai Fucsien tartományból huszonkét pedagógus érkezett július közepén a X.  Tovább »

A duális szakképzés reformjára és az ezt előkészítő program indítására négy évre szóló partnerségi megállapodást kötött az Innovációs és...  Tovább »

Mi történik, ha sikeresen abszolváltok, leteszitek a záróvizsgát is, de nyelvvizsgátok még nincs?  Tovább »

Izgalmas műveltségi kvízekkel tesztelhetitek magatokat. Lássuk, hogy ismeritek e a következő szavak jelentését.  Tovább »

Hétfő éjfélig jelentkezhetnek azok a diákok a pótfelvételire, azok az általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt főiskolára, egyetemre sem...  Tovább »

Nemsokára megkezdődik a 2018/19-es tanév. De hogyan alakulnak a tanítási szünetek, mennyi időtök lesz pihenni? Utánajártunk.  Tovább »

A helyesírást sosem árt gyakorolni. Nektek nem okoznak fejtörést a következő tesztek? Lássuk, mennyi lesz hibátlan?  Tovább »

Az utóbbi időkben is számos érdekesnél érdekesebb kvízt készítettünk nektek, ezek közül most az irodalmiakból állítottunk össze válogatást.  Tovább »

Az elmúlt fél évszázadban a könnyűzene legnagyobb előadói nem csak zenéikben mérhető.  Tovább »

Lehet valakinek érvényes diákigazolványa passzív félév esetében? Olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X