Idén a gimnáziumok és szakgimnáziumok 63 százaléka, 421 középiskola írta elő, hogy a hozzájuk jelentkező tanulók előzetesen vegyenek részt központi...  Tovább »

Jogász hallgatóknak hirdet ösztöndíjpályázatot az Igazságügyi Minisztérium. Ha ti is ilyen képzésben tanultok, akkor érdemes lehet utánajárni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az ajkai Bródy Imre Gimnáziumban Guy Fawkes-hetet tartottak - szalmabábu-égetéssel, ahogy kell.  Tovább »

Hamarosan itt a középiskolai központi felvételi vizsga, azonban addig van még pár teendő. Például leadni a jelentkezéseket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozza a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények listáját, valamint a jelentkezési lapokat.  Tovább »

Ez a papír egy érdekes megközelítése a hivatalos közlésmódnak. Most rajtuk nevet mindenki, pedig a megtalálók csak becsületesek akartak lenni.  Tovább »

Elképesztő könyvtárat nyitottak meg Pekingben.  Tovább »

Rétvári Bence azzal magyarázta a helyzetet, hogy a tanévkezdéskor egyszerre érkeztek be az igénylések, és sok iskola még nem állt át az új rendszerre.  Tovább »

Két évtized után újraindul a hazai pilótaképzés a 2018/2019-es tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán...  Tovább »

Milyen speciális ösztöndíjakra pályázhatnak egyetemisták és főiskolások?  Tovább »

Emelkedett az olvasás terén alulteljesítő diákok és a lemorzsolódók száma is - derül ki az Európai Bizottság adataiból.  Tovább »

Az egyik legismertebb mondókában eredetileg szó sincs tűzről.  Tovább »

Ez a feladat akár egy komolyabb fejtörőnek is beillene. Lássuk, mennyire jó a térlátásotok.  Tovább »

November 15-ig jelentkezhettek a keresztféléves képzésekre.  Tovább »

Nem igazán halad a Bibó-kollégium felújítása, pedig a határidő vészesen közeleg.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X