Átlagos nehézségű feladatlapot kaptak a diákok a középszintű földrajzérettségin, a topográfia talán nehezebb, mint a tavalyi vagy a tavalyelőtti...  Tovább »

Korrekt, a középszintnek megfelelő feladatsor - így jellemezte az idei középszintű földrajzérettségit az Eduline által megkérdezett szaktanár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A holdfázisokról, a szélrendszerekről, a földrajzi övekről, a születési és halálozási rátáról, a különböző településtípusok lakosságszámának...  Tovább »

Véget ért az emelt szintű kémiaérettségi. Diákok meséltek nekünk az idei feladatsorról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ma délután vizsgáznak a diákok földrajzból. Ilyen segédeszközöket használhattok a vizsgán.  Tovább »

Hétfőn egy floridai természettudomány-tanár kivitte a tanteremből diákjait, és a szemük láttára vízbe fojtott két mosómedvét.  Tovább »

Bár még nem ért végez az idei érettségi szezon, erről sem szabad megfeledkezni: azokat a dokumentumokat, amiket időközben megkaptatok, és kell a...  Tovább »

Mennyi időtök lesz a feladatok megoldásra? Milyen témákat kaphattok és hogyan pontozzák az írásbeli vizsgát?  Tovább »

Milyen feladatok leszenek a középszintű földrajzérettségin? Hány részből áll a feladatsor, és mennyi időtök lesz a megoldásra?  Tovább »

Sokat olvastok, és szívesen tesztelnétek a tudásotokat? Vajon felismeritek a regényeket az első mondataikról?  Tovább »

Holnap érettségiztek informatikából, vagy csak kipróbálnátok magatokat?  Tovább »

Mikor nézhetitek meg az írásbeliteket, és milyen szabályok vonatkoznak a vizsgadolgozatok megtekintésére? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nagyon magabiztosan gondolnak nyugdíjas éveikre a fiatalok, többségük abban bízik, hogy állami nyugdíját jelentős mértékben ki tudja egészíteni...  Tovább »

Az emelt szintű biológiaérettségi feladatsorát és megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Közzétette a középszintű biológiaérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X