Meghosszabbították az Útravaló ösztöndíj jelentkezési határidejét. Szeptember 20-ig még lehet jelentkezni a programra.  Tovább »

Még mindig nagyon csábító a nem ritkán 400 ezres kezdőfizetés informatikusként, és mindez az egyetemi jelentkezéseken is látszik, ugyanis a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ahhoz, hogy a szervezetetek megfelelően tudjon működni, ti pedig a tanulásra tudjatok koncentrálni, minden évszakban fontos legalább napi 2 liter...  Tovább »

A BBC számolt be a dél-afrikai egyetemista, Noxolo Ntusi történetéről.  Tovább »

hirdetés

Hogyan szerezhetnek támogatást a rászoruló vagy hátrányos helyzetű diákok, akik szeretnének részt venni később a felsőoktatásban?  Tovább »

Az oktatási államtitkár szerint az OECD-átlagnál többet költenek az oktatási rendszer fejlesztésére, az OECD adatai azonban mást mutatnak - írja a...  Tovább »

Jó hír azoknak, akik támogatást szeretnének az egyetemi tanulmányaik idejére: idén ősszel is lehet pályázni a felsőoktatási támogatások egyik...  Tovább »

Menekült gyerekek milliói nem jutnak iskolai oktatáshoz - figyelmeztet az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR).  Tovább »

Mikor lesz az őszi szünet, mikor kezdődik az idei őszi érettségi, és mikor kell átállítani az órákat? Az összes fontos őszi dátum egy helyen.  Tovább »

Az egyetemen sokan szereznek olyan tapasztalatokat, amelyekről még hosszú idő elteltével is gyomorgörccsel mesélnek.  Tovább »

Még pár napig van időtök jelentkezni az idei Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV), amelyért a felvételin többletpont jár, ha jó...  Tovább »

Kizöldült a Budapesti Corvinus Egyetem aulájának egyik része - derül ki a Facebook-oldalukon megosztott képekből.  Tovább »

Több európai országban továbbra is gyerekek ezrei számára tagadják meg az egyenlő hozzáférést az oktatáshoz, noha az iskolai szegregáció sérti az...  Tovább »

Megjelent a QS legújabb rangsora: a diplomások munkaerőpiaci keresettségének eredményei alapján a világ első 500 egyeteme közé került a Budapesti...  Tovább »

Magyarország sokkal többet költ az OECD és az unió átlagánál az iskolák és az oktatási rendszer fejlesztésére - mondta Palkovics László oktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X