A magyarok mintegy fele úgy érzi, hogy a napi munkájához használt tudásának kevesebb mint felét szerezte az iskolában – derül ki az OTP Bank...  Tovább »

Miért fontos a szakmai tapasztalat és az, hogy már az egyetem alatt szerezzetek gyakorlati tudást?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mihez kezdenek azok, akik friss diplomásként munkába szeretnének állni? Biztos, hogy mindenhol tárt karokkal várják őket?  Tovább »

Nettó 57 ezer forinttal keresnek többet azok a friss diplomások, akik felsőfokú tanulmányaik alatt külföldön is tanultak - a Magyarországon dolgozók...  Tovább »

hirdetés

Komoly konkurenciát jelentenek a brit pályakezdőknek a külföldről érkező, képzettebb és tapasztaltabb munkavállalók...  Tovább »

Háromszorosára növelné a studio schoolok számát a brit kormány, ezekben a különleges intézményekben heti két napot...  Tovább »

Katya Edward egyike azoknak a brit diákoknak, akik úgy döntöttek, a tandíj miatt inkább a munkát választják az egyetem...  Tovább »

Egyre több egyesült államokbeli intézmény kínál könnyen megszerezhető diplomákat: a munkatapasztalatot rögzítő life...  Tovább »

A munkaerőpiacon sokat számít, ha egy pályakezdő nemcsak jó minősítésű diplomával, hanem némi munkatapasztalattal is rendelkezik.  Tovább »

Nem kell sem felvételizni, sem órákra járni, sem vizsgázni – „life and work experience” diplomát bárki kaphat korábbi munkahelyei és hobbija...  Tovább »

A nagyobb, külföldi tulajdonú, Közép-Magyarországon elhelyezkedő, és exportra termelő cégek szívják fel a legtöbb pályakezdő közgazdászt és...  Tovább »

A közigazgatás túlzsúfolt, a bíróságokon és ügyészségeken kevés a hely.  Tovább »

Az Educatio Kht.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X