Azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-as minősítési eljárásra, portfóliót kell készíteniük. De mi a határidő? Mutatjuk.  Tovább »

Az elmúlt években a kormány a rendszerváltás óta a legnagyobb pedagógusbér-emelést hajtotta végre - hangoztatta Bódis József oktatási államtitkár...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

November 25-ig kell elkészíteniük és feltölteniük portfóliójukat azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-es minősítési eljárásra.  Tovább »

November 25-ig kell elkészíteniük portfóliójukat azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-es minősítési eljárásra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Június 30-án megnyílt a 2019. évi Pedagógus I. és Pedagógus II.  Tovább »

Több minden bizonyítja, hogy az elmúlt években sikerült növelni a pedagóguspálya presztízsét- mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának...  Tovább »

"Fiatal pedagógusként annyi mindenben hittem én is, amiről 32 év tanítás, és sok száz oldal szakirodalom átrágása után már tudom, hogy csak mítoszok...  Tovább »

Az előző évekhez képest jelentősen többen, több mint 18 000-en jelentkeztek a 2019-es pedagógusminősítési eljárásokra – közölte az Oktatási Hivatal.  Tovább »

"Unokáim, testvéreim unokái, szomszédgyerekek és tanítványok egytől egyig arról számolnak be, hogy a tanárnéni/bácsi minősülős órája színpadi...  Tovább »

Jövőre 35 ezer pedagógus vehet részt a minősítési eljárásban, az emberi erőforrások miniszterének szerdán közzétett határozata tartalmazza a...  Tovább »

Miért kellene minősíteni a több évtizede dolgozó pedagógusok munkáját? Olvasói kommentekből szemezgettünk.  Tovább »

Nem siet a kormány a nyugdíjhoz közeli pedagógusok járandóságának kifizetésével.  Tovább »

„Harmincnégy éve tanítok, és ott vagyok a pedagógus I-es kategóriában, és nincs meg a pedagógus II-es minősítésem” - mondta az ATV-nek egy...  Tovább »

Körülbelül 1300 nyugdíj előtt álló pedagógust kell visszamenőleg, 2017 januárjától besorolni a pedagógus II kategóriába az Alkotmánybíróság döntése...  Tovább »

Megsemmisítette a pedagógusminősítésről szóló rendelet egy részét az Alkotmánybíróság, átnevezik az egyik budapesti egyetemet, változik a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X