Ezen a héten az algebra és a számelmélet, a sík- és térgeometria, a függvényábrázolás, az exponenciális egyenlet és a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak másfél hónapotok van a matekérettségiig, úgyhogy itt az ideje elkezdeni az ismétlést.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar- és a matekvizsgákkal kezdődött az idei őszi érettségi: összegyűjtöttük az írásbeli feladatsorokat és a...  Tovább »

A középszintű matekérettségi hivatalos megoldása mellett az emelt szintű feladatlapot és javítókulcsot is közzétette...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a keddi matekérettségi feladatsorát és hivatalos megoldókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Kedden a matekvizsgákkal folytatódik a 2011-es őszi érettségi – a diákok többsége idén is a középszintű feladatsort...  Tovább »

A sík- és térgeometria sokaknak gondot okoz, pedig ezeket a példákat gyakran sorolják az utolsó, egyben legtöbb pontot érő feladatok közé a...  Tovább »

Az exponenciális egyenletek és a kombinatorikai példák sok diáknak okoznak komoly fejtörést, pedig egy-egy jó megoldás sok pontot hozhat az...  Tovább »

Valószínűségszámítási feladat minden évben szerepel az írásbeli matekérettségin – sokan éppen ettől a témakörtől tartanak a legjobban, az órákon...  Tovább »

Két és fél hét múlva kezdődik az őszi érettségi időszak - hogy könnyebb legyen a felkészülés, összegyűjtöttük a 2010-es és 2011-es feladatsorokat és...  Tovább »

A hosszú szöveges feladatok sokak számára nehézséget okoznak, pedig egy-egy jó megoldás sok pontot érhet az érettségin.  Tovább »

Már csak egy hónapod van az őszi matekérettségiig: itt az ideje elővenni a függvénytáblázatot, a vonalzót, a számológépet, és nekikezdeni a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a keddi közép- és emelt szintű matekérettségi feladatlapjait és hivatalos megoldásait.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X