Román Józsefné, Irma néni lett Magyarország legkedvesebb konyhás nénije a gyerekek szavazatai alapján azon a pályázaton, melyet az Országos...  Tovább »

A kormány intézkedéseinek köszönhetően már alig található egészségtelen étel az iskolai büfékben - ezt mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még péntek este is folyamatosan érkeztek Hetényegyházán a szülők gyerekeikkel a gyermekorvosi rendelőbe.  Tovább »

Többször felmerült már, hogy a kormány központosítaná a közétkeztetést is, legfőképpen azért, mert maguk is beismerték: a 2015-ös menzareform...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A tavalyi évhez képest hatvannal csökkent a rendszeres gyermekvédelmi támogatásra jogosultak száma Csongrádban, mivel nyolc éve nem változott a...  Tovább »

Csongrádon van olyan iskola, ahol 700 ezer forintnál is többel tartoznak a szülők az étkezésért.  Tovább »

Kukacot talált a menzán ebédre kapott mákos tésztában egy dunakeszi középiskolás, a tányéron gyümölcsmoly lárvája volt.  Tovább »

Hiába betegedett meg több mint 250 gyerek Óbudán, a hatóság mindössze 450 ezer forintos pénzbüntetést szabott ki, és a cég több milliárd forintos...  Tovább »

A francia bíróság döntött: az iskoláknak alternatív menüt kell biztosítaniuk azoknak a muszlim és zsidó diákoknak, akik nem esznek disznóhúst - írta...  Tovább »

A megkérdezett tanulók 62 százaléka szerint jó, 15 százalékuk szerint nagyon jó az iskolai menzán kapott étel - írta a Magyar Nemzet pénteken.  Tovább »

Az iskolák egy részében nem biztosítják a törvény szerint előírt háromszori étkezést a gyerekeknek.  Tovább »

Van, ahol bélszínt és kiwit, máshol csirkefalatokat és ketchupot kapnak a diákok, de olyan ország is akad, ahol teljesen vegetáriánus az iskolai menü.  Tovább »

Milyen ételek és italok tűnnek majd el az iskolai menzamenüből 2015-ben? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A kormány feltett szándéka, hogy 2016-tól az óvodában és a bölcsődében is minden gyermek ingyenesen étkezzen, a szülőknek csak egy bizonyos...  Tovább »

Hogyan változott a menza ára az elmúlt években? Mennyit kell fizetni az iskolai ebédért?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X