A megkérdezett tanulók 62 százaléka szerint jó, 15 százalékuk szerint nagyon jó az iskolai menzán kapott étel - írta a Magyar Nemzet pénteken.  Tovább »

Az iskolák egy részében nem biztosítják a törvény szerint előírt háromszori étkezést a gyerekeknek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Van, ahol bélszínt és kiwit, máshol csirkefalatokat és ketchupot kapnak a diákok, de olyan ország is akad, ahol teljesen vegetáriánus az iskolai menü.  Tovább »

Milyen ételek és italok tűnnek majd el az iskolai menzamenüből 2015-ben? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kormány feltett szándéka, hogy 2016-tól az óvodában és a bölcsődében is minden gyermek ingyenesen étkezzen, a szülőknek csak egy bizonyos...  Tovább »

Hogyan változott a menza ára az elmúlt években? Mennyit kell fizetni az iskolai ebédért?  Tovább »

Közel 250 ezer rászoruló gyermek étkezhet ingyen szeptembertől a bölcsődékben, óvodákban és az iskolákban - írja csütörtöki számában a Magyar Nemzet.  Tovább »

A 2014/15-ös tanévben is folytatódik az iskolagyümölcs-program, amelynek keretében több mint 45 millió adag, közvetlenül a hazai termelőktől...  Tovább »

Még mindig az orrunkban érezzük az iskolai menza szagát - tojáskrémes kenyér, műanyag bögrék, túllisztezett főzelékek.  Tovább »

A Magyar Nemzet szerint az ombudsman egyértelművé tenné a gyermekétkeztetés díjának szabályozását.  Tovább »

Folytatja a harcot az iskolai menzákon a fagyasztott pizza és a sült krumpli ellen Michelle Obama amerikai first lady, aki kedden leszögezte, hogy a...  Tovább »

Jelentősen nőtt az idei, 2013/2014-es tanévben a Nemzeti Iskolagyümölcs Programban részt vevő iskolák és a tanulók...  Tovább »

Szinte minden vizsgált menzán talált kifogásolnivalót a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) – írja a...  Tovább »

Gyakorlatuk felülvizsgálatát javasolta az ombudsman az iskoláknak, fenntartóknak, hogy a kedvezményes étkezésre...  Tovább »

Új mozgalom indult az egyik legnépszerűbb közösségi hírgyűjtő oldalon, a Redditen, egyre több diák tölti fel a menzán...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X