Tudjátok, hogyan kell elválasztani a következő szavakat?  Tovább »

Most letesztelhetitek a nyelvtani tudásotokat ezzel a kvízzel. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Teszteljétek a helyesírásotokat a következő kvízzel. Az egyik legnehezebb témakör az egybe- vagy különírás. Szerintetek melyik a helyes megoldás?  Tovább »

Jónéhány helyesírási kvízzel tesztelhettétek magatokat az utóbbi időben is. Lássuk, hogyan boldogultok most ezekkel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, tudjátok-e, hogy a következő tulajdonneveket. Nektek hibátlan lesz? Teszteljétek magatokat a következő kvízzel.  Tovább »

Már általános iskolában is rengeteget gyakorolják a diákok a ly és a j helyesírását. Lássuk, ez most nektek mennyire okoz gondot.  Tovább »

Melyik az a helyesírási témakör, amely nem tartozik a diákok kedvencei közé?  Tovább »

Nektek hogy megy a helyesírás? Teszteljétek magatokat a következő kvízzel. Szimpla vagy dupla mássalhangzóval kell írni az alábbi szavakat?  Tovább »

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Be tudunk csapni titeket ezzel a kvízzel? Teszteljétek magatokat, és döntsétek el, melyik a helyes írásmód.  Tovább »

Ti tudjátok, hogyan kell a szavakat elválasztani? Sokan ahogy csak lehet, elkerülik a helyesírásnak ezt a részét.  Tovább »

Egyszerre tesztelhetitek magatokat nyelvtanból és történelemből.  Tovább »

Mennyire jó a helyesírásotok? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Már egy ideje kiadták a magyar helyesírás szabályainak 12. kiadása - benne jó néhány új szabállyal.  Tovább »

Sok általános iskolás tart a helyesírási dolgozatoktól - főleg akkor, ha a j/ly a téma. Erről szól ma esti tesztünk is.  Tovább »

Helyesírási kvízzel tesztelhetitek magatokat. A földrajzi nevekkel sokaknak meggyűlik a baja. És nektek?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X