Észszerűbb lett – állítólag – az új helyesírási szabályzat, melyet hivatalosan holnap mutatnak be az Akadémián.  Tovább »

612 oldalas lesz az új helyesírási szabályzat, amelyet szeptember 3-án, 10 órakor mutatnak be a Magyar Tudományos Akadémián - írja az Index.  Tovább »

A földrajzi nevek helyesírása sokaknak okoz gondot, főleg, ha -i képzőt kap. Neked sikerül hibátlanul kitölteni a tesztet?  Tovább »

Ha további helyesírási tesztet töltenétek ki, akkor kattintsatok ide. Itt műveltségi teszteket tölthettek ki.  Tovább »

Azt hiszed, nagyon jó vagy helyesírásból, még azt is tudod, mi az a mozgószabály? Akkor teszteld a tudásod ezzel a kvízzel!  Tovább »

A "kéztőlő" és a sétáló poharak most az internet sztárjai. Kínos helyesírási hibákat gyűjtöttünk nektek.  Tovább »

Mikor teszünk a mint elé vesszőt? Melyik esetekben tegyünk kötőjelet a földrajzi nevekhez? Teszteld, te vajon jól tudod-e.  Tovább »

Eladó biccigli, nájlon és kukág, no meg a malac hátuja - újabb helyesírási hibákat gyűjtöttünk össze nektek.  Tovább »

Ha azt hiszitek, jó a helyesírásotok, teszteljétek a tudásotok. Csak 10 egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolni.  Tovább »

A nedves baba és a bekíván csak a kezdet. De mi lehet a "rendkívűli zárvatartással üzemel"? Kínos helyesírási bakikat gyűjtöttünk egybe.  Tovább »

Nyolc középiskolás diák képviseli Magyarországot a 13.  Tovább »

Egy kétperces teszt estére? Megtudhatjátok belőle, mennyire jó a helyesírásotok.  Tovább »

Ti tudjátok, mi az a croaszant vagy hogy a férfiakat 1745 forintért árusítják? Vicces helyesírási bakikból szemezgettünk.  Tovább »

Most egy tíz kérdésből álló kvízzel tesztelhetitek, mennyire jó a helyesírásotok.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X