Nyolc középiskolás diák képviseli Magyarországot a 13.  Tovább »

Egy kétperces teszt estére? Megtudhatjátok belőle, mennyire jó a helyesírásotok.  Tovább »

Ti tudjátok, mi az a croaszant vagy hogy a férfiakat 1745 forintért árusítják? Vicces helyesírási bakikból szemezgettünk.  Tovább »

Most egy tíz kérdésből álló kvízzel tesztelhetitek, mennyire jó a helyesírásotok.  Tovább »

Milyen az a szögletes kerekasztal? Ti belemennétek abba az akcióba, ahol kettőt fizettek, egyet kaptok? Vicces helyesírási bakikat gyűjtöttünk össze.  Tovább »

Vajon helyesen tudod a magyar szólást? Teszteld a tudásod!  Tovább »

Legújabb kvízünkbe olyan szavakat gyűjtöttünk össze, melyek esetében talán nem is annyira egyértelmű, hogy hosszú vagy rövid magánhangzóval kell-e...  Tovább »

A "vizsgásztatás"-on és a "nyugdily"-on jószerével már senki sem csodálkozik. Újabb helyesírási hibákból szemezgettünk.  Tovább »

Vajon mennyire tudjátok, hova kell j és hova ly? Teszteljétek tudásotok!  Tovább »

Egy tíz kérdésből álló kvízzel tesztelhetitek, mennyire jó a helyesírásotok.  Tovább »

Mi történik, ha egy általános iskolás mindent hallás után ír le? Elég egy-két betűt felcserélni, és máris más jelentést kap a mondat.  Tovább »

Vannak szavak, amiket hiába látunk gyakran leírva, rendszerint elrontjuk a helyesírását. Ezekből válogattunk. Nektek mennyi lett hibátlan?  Tovább »

Tudjátok, mi az a szovtver? Vagy azt, hogyan írjuk helyesen a "lögd" és a "bolyler" szavakat? Helyesírási sziporkákból szemezgettünk.  Tovább »

A döglött haltetemeken és a "partontöltésen" már jószerével senki sem csodálkozik. Újabb helyesírási hibákból szemezgettünk.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X