Vannak szavak, melyek helyesírását a többség elrontja. Teszteld tudásod, hogy neked megy-e!  Tovább »

Milyen az az életveszélyes idegen vagy a semmilyen táska? Galériánkban a legviccesebb helyesírási bakikat gyűjtöttük össze.  Tovább »

Bár mindenki a Magyar Televízió bakijain nevet mostanában, nem ők az egyedüliek, akik bődületes hibákat követtek el.  Tovább »

Azt hiszitek, jó a helyesírásotok? Kétperces tesztünkből kiderül, igazatok van-e.  Tovább »

Vannak szavak, amiket a legtöbben rosszul írnak. Nektek mennyire jó a helyesírásotok? Teszteljétek!  Tovább »

Mennyire jó a helyesírásotok? Kétperces kvízünkkel tesztelhetitek!  Tovább »

Korábbi, kínos helyesírási bakikat bemutató cikkünkre rengeteg komment érkezett: elmondtátok, titeket milyen hibák idegesítenek.  Tovább »

Bár a helyesírás szabályait a tanárok és szülők igyekeztek rögzíteni a fejekben, mégis bődületes hibákat tudnak elkövetni az emberek.  Tovább »

Úgy gondoljátok, tökéletes a helyesírásotok? Kétperces kvízünkben letesztelhetitek, valóban így van-e.  Tovább »

Mennyire jó a helyesírásotok? Jobbak vagytok, mint egy ötödikes? Kétperces tesztünkből kiderül.  Tovább »

Úgy gondoljátok, mindent tudtok, amit az általános iskolában megtanultatok? Teszteljétek magatokat: sikerül helyesen kitölteni helyesírási kvízünket?  Tovább »

Újabb helyesírási tesztet találtunk, ezúttal a Kvízpart oldalán - érdemes kipróbálni, a kérdések ugyanis közepes nehézségűek, viszont egy-két...  Tovább »

Nálatok melyik helyesírási hiba veri ki a biztosítékot? Tanárokat és diákokat kérdeztünk a legidegesítőbb helyesírási hibákról. Ezeket említették.  Tovább »

Milyen ideidejű az "alkotott vala", hány finnugor eredetű szó van a magyar nyelvben?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X