Hol buliznak a három nagy vidéki tudományegyetem gólyái ezekben a napokban? Gólyatáborkörképünk második része.  Tovább »

Tanszergyűjtő akcióhoz csatlakozhatnak a Debreceni Egyetem gólyái. Így kell bebizonyítani, hogy a gólyatábor nem csak a buliról szól.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elstartolt a gólyatáborszezon, több tízezren indultak el a napokban a Balatonhoz, a Tiszához vagy más városokba, hogy megismerkedjenek leendő...  Tovább »

Elcsíptük a Semmelweis Egyetem gólyáit a Déli pályaudvarnál. Ez a nap képe.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hol tartja a 2017-es gólyatáborokat az ELTE, a Corvinus, a Semmelweis és a BME? Mikor rohamozzák meg a táborokat az elsőévesek? Utánajártunk.  Tovább »

Biztos, hogy minden leendő elsőéves izgatottan várja már a gólyatábort, hatalmas élmények és tapasztalatok százai várnak majd rájuk.  Tovább »

Nem sokára megkezdődik a gólyatáborok időszaka.  Tovább »

Számos egyetem közzétett minden fontos infót az idei gólyatáborairól. Hamarosan már jelentkezni is lehet.  Tovább »

Bekerültetek a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára? Akkor a következő dolgokat ne hagyjátok ki!  Tovább »

Megkérdeztünk pár HÖK-öst, hogy mit tanácsolnak azoknak akik most mennek egyetemre, a válasz egyöntetű volt, bárki szólalt meg: menjetek el a...  Tovább »

Habár még a ponthatárokat sem tudjuk, néhány egyetem már most közzétette a gólyatábora helyszínét és időpontját.  Tovább »

Nemsokára megszületnek az idei ponthatárok és mindenki elkezdhet tervezni, kivel, mivel és hová megy.  Tovább »

Minden felsőoktatási intézménybe felvett fiatal számára a hallgatói évek bizonyulnak életének legintenzívebb időszakának.  Tovább »

Bár rongyrázásnak tűnhet, a frissen felvett hallgatók számára ez inkább a legepikusabb köszöntés lehet az egyetemi élet kapujában.  Tovább »

Az ELTE 2014-es botrányai óta nagyobb figyelem helyeződik a gólyatáborokra.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X