Hol tartja a 2017-es gólyatáborokat az ELTE, a Corvinus, a Semmelweis és a BME? Mikor rohamozzák meg a táborokat az elsőévesek? Utánajártunk.  Tovább »

Biztos, hogy minden leendő elsőéves izgatottan várja már a gólyatábort, hatalmas élmények és tapasztalatok százai várnak majd rájuk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem sokára megkezdődik a gólyatáborok időszaka.  Tovább »

Számos egyetem közzétett minden fontos infót az idei gólyatáborairól. Hamarosan már jelentkezni is lehet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bekerültetek a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára? Akkor a következő dolgokat ne hagyjátok ki!  Tovább »

Megkérdeztünk pár HÖK-öst, hogy mit tanácsolnak azoknak akik most mennek egyetemre, a válasz egyöntetű volt, bárki szólalt meg: menjetek el a...  Tovább »

Habár még a ponthatárokat sem tudjuk, néhány egyetem már most közzétette a gólyatábora helyszínét és időpontját.  Tovább »

Nemsokára megszületnek az idei ponthatárok és mindenki elkezdhet tervezni, kivel, mivel és hová megy.  Tovább »

Minden felsőoktatási intézménybe felvett fiatal számára a hallgatói évek bizonyulnak életének legintenzívebb időszakának.  Tovább »

Bár rongyrázásnak tűnhet, a frissen felvett hallgatók számára ez inkább a legepikusabb köszöntés lehet az egyetemi élet kapujában.  Tovább »

Az ELTE 2014-es botrányai óta nagyobb figyelem helyeződik a gólyatáborokra.  Tovább »

A Corvinus gólyatábori botránya óta többen jelentkeztek más intézményekből is, hogy milyen megalázó feladatokkal szembesültek a táborokban.  Tovább »

2014 augusztusában a Budapesti Corvinus Egyetem budai campusának gólyáit vetették alá megalázó feladatoknak Szarvason. A vs.  Tovább »

Egyértelműen a Balaton a sláger az idei gólyatáborok esetén, így a résztvevőknek már csak a jó időben kell reménykedniük.  Tovább »

Mi már rutinosak vagyunk, hallgass ránk!  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X