Minden felsőoktatási intézménybe felvett fiatal számára a hallgatói évek bizonyulnak életének legintenzívebb időszakának.  Tovább »

Bár rongyrázásnak tűnhet, a frissen felvett hallgatók számára ez inkább a legepikusabb köszöntés lehet az egyetemi élet kapujában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az ELTE 2014-es botrányai óta nagyobb figyelem helyeződik a gólyatáborokra.  Tovább »

A Corvinus gólyatábori botránya óta többen jelentkeztek más intézményekből is, hogy milyen megalázó feladatokkal szembesültek a táborokban.  Tovább »

hirdetés

2014 augusztusában a Budapesti Corvinus Egyetem budai campusának gólyáit vetették alá megalázó feladatoknak Szarvason. A vs.  Tovább »

Egyértelműen a Balaton a sláger az idei gólyatáborok esetén, így a résztvevőknek már csak a jó időben kell reménykedniük.  Tovább »

Mi már rutinosak vagyunk, hallgass ránk!  Tovább »

Szerdán megszületett a jogerős döntés a Pécsi Ítélőtáblán a 2014-es fonyódi ELTE TÓK gólyatáborán nemi erőszakot elkövető fotóssal szemben.  Tovább »

Brenda Tracyt egy egyetemi buliban négy hallgató erőszakolta meg, de hiába tett feljelentést is, az ügyből végül nem lett semmi.  Tovább »

A Gólyatábor című rövidfilmben teljesen érdektelen a nemi erőszak elkövetője, csakis az áldozattal és környezetével, kiváltképp az eltussolást...  Tovább »

Ismét a közbeszéd tárgya lett az ELTE gólyatáboraiban történt nők elleni erőszakos esetek, az egyetem azonban egy háttérbeszélgetésen ismertette...  Tovább »

Galántai Tamás munkát keresett, miután kitiltották az ELTE Tanító- és Óvóképző Karról, ennek érdekében még egy diplomát is bekamuzhatott, hogy...  Tovább »

Kárpáti György Mór rövidfilmjét az elmúlt évek gólyatábori erőszakbotrányai ihlették.  Tovább »

Egy gólyatábori nemi erőszak történetét dolgozza fel Kárpáti György Mór rövidfilmje.  Tovább »

Kilenc év börtönt kapott az a férfi, aki tavaly nyáron megerőszakolt egy lányt az ELTE fonyódligeti gólyatáborában.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X