Péntektől lehet jelentkezni a 2017 februárjában induló felsőoktatási képzésekre, a jelentkezőknek egy hónap áll rendelkezésükre, hogy eldöntsék...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A keresztféléves képzéseknél még bővebb szakválaszték áll előttetek.  Tovább »

Minden negyedik magyar fiatal tervezi a külföldi továbbtanulást, évente több ezren keresik a számukra legmegfelelőbb brit, osztrák, német, dán vagy...  Tovább »

hirdetés

A keresztféléves képzésekre jelentkezők választhatnak utoljára több tucat megszűnő alapszak közül.  Tovább »

Rengeteg OKJ-képzés elvégzése jelent pluszpontot a felsőoktatási felvételinél, megnéztük, hogy mit tudtok elfogadtatni, illetve mit végezzetek el...  Tovább »

Mind a középiskolai felvételi, mind a felsőoktatási felvételi előtt állók számára komoly dilemma, hogy milyen pályára szegődjenek.  Tovább »

Megjelent az idei felvételi statisztikáiról készült gyorsjelentés, mi pedig megnéztük, mely szakokra vették fel a legtöbb diákot idén.  Tovább »

A Brexitre készülve még feltölti hallgatókkal a padokat a neves egyetem? Az jól látható, hogy tudatosan bővítenek, főleg brit fiatalokkal.  Tovább »

A Diákhitel I.-II. is igénylehető az őszi félévre, előbbinél az első utalások októberben érkeznek.  Tovább »

A hivatalos értesítőt még a héten meg kell kapnotok.  Tovább »

18 órától elérhetők az idei felsőoktatási pótfelvételi ponthatárai. 8305-en izgulhatnak.  Tovább »

Már elérhetők a pótfelvételi pontszámok, holnap jönnek a ponthatárok.  Tovább »

A legjobb amerikai egyetemek hirdetnek kurzusokat a neten ingyen, a világ minden táján élők számára elérhető módon.  Tovább »

Egyértelműen a Balaton a sláger az idei gólyatáborok esetén, így a résztvevőknek már csak a jó időben kell reménykedniük.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X