Pénteken a CEU rektora körlevelet küldött az egyetem oktatóinak és hallgatóinak arról, hogy ha nem sikerül megállapodni a kormánnyal, kénytelenek...  Tovább »

Az Országgyűlés elé kerül a thai Mahachulalongkornrajavidyalaya Egyetem magyarországi működéséről szóló megállapodás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Közép-európai Egyetem (CEU) üzleti analitika mesterképzése a legjobb Közép-Európában – derül ki a Quacquarelli Symonds (QS) üzleti...  Tovább »

Az Egyesült Államok Képviselőházának és Szenátusa levelet küldött az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének.  Tovább »

hirdetés

A CEU még hosszú évekig meg fog maradni – így gondolja David Cornstein amerikai nagykövet azután, hogy hétfőn két órán át beszélgetett Orbán...  Tovább »

A CEU felfüggeszti a regisztrált menekülteknek és menedékjogot kérőknek szóló oktatási programjait.  Tovább »

Ha most kezditek az egyetemet vagy főiskolát Budapesten, szinte biztos, hogy a következő könyvtárak közül valamelyikben megfordultok majd.  Tovább »

A CEU elítéli a Társadalmi nemek tanulmánya programok elleni szakmai szempontokat figyelmen kívül hagyó támadásokat.  Tovább »

A CEU rektorhelyettese, Fodor Éva számokkal és felmérésekkel bizonyítja, hogy nincs igaza a kormánynak a genderszak-ügyben.  Tovább »

Szél Bernadett ombudsmanhoz fordul a genderszak védelmében, szerinte az alkotmányellenes, az oktatás és kutatás szabadságát sértő lépés miatt erre...  Tovább »

"Mondvacsinált indokok alapján, valós szakmai érvek nélkül" szüntetnék meg a képzést a két magyarországi egyetemen - vélekedik az Oktatói Hálózat.  Tovább »

"Nem mutatható ki a munkaerőpiacon a társadalmi nemek tanulmánya mesterszakon végzettek iránti igény" - ezzel indokolta az Emberi Erőforrások...  Tovább »

„A kormányrendelet tervezete felsőoktatásba rendeleti úton való durva beavatkozás, mely komoly elemzés és konzultáció nélkül megszüntetne egy...  Tovább »

Még mindig vizsgálják, hogy a CEU valóban folytat-e képzéseket a tengerentúlon.  Tovább »

Még mindig nem reagált a magyar kormány New York állam oktatási hivatalának levelére, amelyben a hivatal megerősítette, hogy a CEU megfelel a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X