A magyar kormány nem akarja bezáratni a CEU-t - mondta ma reggel az InfoRádiónak Németh Zsolt, az országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke.  Tovább »

A CEU kommunikációs munkatársa úgy tudja, hogy a törvény megszületése óta mindössze két egyeztetés zajlott New York állam és a magyar kormány között...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Franciaország és Spanyolország után Nagy-Britanniával együtt a harmadik legtöbb Erasmus Mundus-projekt Magyarországon van.  Tovább »

Pár hónap keménykedés után feladta a magyar kormány, hogy Donald Trumppal tárgyaljon a CEU-ról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb szakaszba léptette csütörtökön az Európai Bizottság (EB) a felsőoktatási törvény módosítása miatt áprilisban Magyarország ellen megindított...  Tovább »

Második szakaszba léptetheti jövő csütörtökön az Európai Bizottság a magyar felsőoktatási törvény ügyében még április végén kezdeményezett...  Tovább »

Ezek voltak a hét legfontosabb eseményei az oktatásban.  Tovább »

Eddig nem mondta ki senki a kormányból, hogy Soros György miatt zárnák be az egyetemet.  Tovább »

A velencei bizottság érkezett Budapestre, és úgy tűnik, az ő véleményük döntő lehet CEU-ügyben.  Tovább »

Az oktatási államtitkár a kormánypárti Figyelőnek adott interjút.  Tovább »

Michael Ignatieff rektor egy konferencián árulta el, hol tart a CEU-ügy.  Tovább »

Levélben köszönte meg Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az amerikai szövetségi oktatási miniszternek, hogy tudomásul vette a magyar...  Tovább »

A legjobb európai egyetemeket rangsorolta a THE.  Tovább »

A Magyar Nemzetnek név nélkül nyilatkozó forrás azt állította, a kormány biztos benne, hogy nem kaszálja el az Alkotmánybíróság a törvényt.  Tovább »

hirdetés