Budapesti szülők éberségén múlt, hogy nem vitte Ausztriába a gyerekeiket egy olyan sofőr, akinek nem volt érvényes jogsija.  Tovább »

A kecskeméti ügyészség hamarosan megkapja a dokumentumokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy senki sem foglalkozik megfelelően a halálos áldozatok hozzátartózóival.  Tovább »

Legalább 35-en életüket vesztették, amikor egy diákokat szállító kisbusz balesetet szenvedett Tanzánia északi részén szombaton - jelentette a helyi...  Tovább »

hirdetés

Újabb törvénymódosítás-tervezet van előkészítés alatt - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatási államtitkársága.  Tovább »

Az olasz hatóságok már nem csak a magyar buszsofőr ellen nyomoznak.  Tovább »

Mintegy hatvan emberrel a fedélzetén, köztük iskolásokkal balesetet szenvedett egy busz Svédország középső részén, hárman meghaltak, sokan...  Tovább »

Mintegy 30 ezren töltötték ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) a veronai buszbalesettel kapcsolatos internetes kérdőívét, a válaszadók...  Tovább »

Dévára tartott a busz, amikor árokba borultak. A sofőr ittas lehetett.  Tovább »

Az elmúlt napokban már több mint 10 ezren töltötték ki azt az internetes kérdőívet, amely az iskolai buszos kirándulások feltételeinek lehetséges...  Tovább »

Tízmillió forinttal járult hozzá a terézvárosi önkormányzat a januári, veronai buszbaleset érintettjeinek javára a Thália Színházban hétfőn...  Tovább »

Elindult a kormány internetes társadalmi konzultációja az iskolai kirándulásokra, a gyermekutaztatásra vonatkozó szabályok módosításáról -...  Tovább »

Jótékonysági estet tartanak a januári veronai buszbaleset áldozatainak emlékére a Thália Színházban - hangzott el az M1-en.  Tovább »

A veronai buszbaleset áldozatainak emlékére jótékonysági eset rendez március 6-án a Thália Színházban a Szinyei Merse Pál Gimnázium.  Tovább »

Az iskolák által szervezett utakra keményebb szabályok fognak vonatkozni, hogy a jövőben ne fordulhasson elő a veronaihoz hasonló tragédia.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X