Milyen elsőévesként a Pázmányon tanulni? Hogyan lehet tömegközlekedés közben kiereszteni a gőzt?  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már jelentkezhettek a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

Már jelentkezhettek a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozták a diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as adatait, új sorozatunkban annak járunk utána, milyen nettó átlagfizetésre...  Tovább »

Már lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

Június 30-án megszűnt a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) Vitéz János Kara, a vezetői megbízásokat a PPKE...  Tovább »

Erősíti tudományos és kutatási tevékenységét a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, amely a kormány márciusi döntése...  Tovább »

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karáról nem kellett oktatókat elbocsátani a felsőoktatási...  Tovább »

Együttműködési megállapodást írt alá a Pázmány Péter Katolikus Egyetem a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE)...  Tovább »

Margat keresztes várának feltárásáról, ismert és ismeretlen Shakespeare-filmekről is lesz szó szeptember 28-án, a...  Tovább »

Oktatási és kutatási együttműködésről írt alá megállapodást pénteken Szuromi Szabolcs, a Pázmány Péter Katolikus...  Tovább »

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tavalyelőtt végzett jogászok kilencven százaléka állást talált, az...  Tovább »

Ahogy 2011-ben, úgy 2012-ben is megtaláljátok az egyetemek és főiskolák nyílt napjainak dátumát és helyszínét az...  Tovább »

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem ünnepélyesen megnyitotta huszadik tanévét csütörtökön a fővárosi Szentkirályi utcai épületében - közölte az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X