Az Európai Bizottság nyilvános online konzultációt indított csütörtökön a nyári és a téli időszámításról, illetve az óraátállításról.  Tovább »

Akár az utolsó tavaszi óraátállítás is lehet a ma éjszakai (vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát) - legalábbis...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén március 25-én kell majd átállítani az órákat, ezzel elkezdődik a nyári időszámítás.  Tovább »

Hamarosan újabb fontos dátum jön, amelyre oda kell figyelni a következő hónapban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Óraátállításkor többen kerülnek kórházba, és egy felmérés szerint az emberek 80 százaléka véli úgy, hogy jobb lenne, ha csak egy időszámítás lenne...  Tovább »

Két fontos dátum, amelyre oda kell figyelni a következő két hónapban.  Tovább »

Ha eleget alszik egy gyerek, akkor nem okoz számára különösebb nehézséget az óraátállítás – mondta az InfoRádiónak Fogarassy Éva alvásterapeuta.  Tovább »

Ne felejtsétek el: vasárnap hajnalban fontos tennivalótok lesz.  Tovább »

A kormánypárti képviselők most sem vették napirendre az óraátállítás eltörlésének kérdését.  Tovább »

Összegyűjtöttük a legfontosabb dátumokat: ezeket érdemes észben tartani a következő hetekben.  Tovább »

Október 29-én ismét át kell állítani az órákat, hajnali 3 órakor 2-re kell visszatekerni a mutatót. De mióta létezik nyári időszámítás?  Tovább »

Mikor lesz az őszi szünet, mikor kezdődik az idei őszi érettségi, és mikor kell átállítani az órákat? Az összes fontos őszi dátum egy helyen.  Tovább »

Mikor lesz az idei őszi óraátállítás, mikor kezdődik a téli időszámítás?  Tovább »

Vasárnap hajnalban egy órával kevesebbet alhattok - már ha van fix programotok reggel, amire mindenképpen oda kell érnetek időben.  Tovább »

Hallgat a kormány arról, támogatja-e azt a javaslatot, hogy a vasárnapi legyen az utolsó óraátállítás, és Magyarország végleg maradjon a nyári...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X