Október 28-án, vasárnap hajnalban hajnali 3-kor 2 órára kell visszaállítani az órát, akkor kezdődik a téli időszámítás.  Tovább »

Október 28-án, vasárnap hajnalban hajnali 3-kor 2 órára kell visszaállítani az órát, akkor kezdődik ugyanis a téli időszámítás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az emberek akaratának megfelelően meg kell szüntetni az évenként kétszeri óraátállítást, és át kell térni az állandó nyári időszámításra -...  Tovább »

Október 28-án, vasárnap hajnalban hajnali 3-kor 2 órára kell visszaállítani az órát, akkor kezdődik ugyanis a téli időszámítás.  Tovább »

hirdetés

Mikor kezdődik az őszi szünet, mikor lesznek hosszú hétvégék októberben és novemberben, és milyen szombati napokon kell majd iskolába menni?  Tovább »

Az Európai Bizottság nyilvános online konzultációt indított csütörtökön a nyári és a téli időszámításról, illetve az óraátállításról.  Tovább »

Akár az utolsó tavaszi óraátállítás is lehet a ma éjszakai (vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát) - legalábbis...  Tovább »

Idén március 25-én kell majd átállítani az órákat, ezzel elkezdődik a nyári időszámítás.  Tovább »

Hamarosan újabb fontos dátum jön, amelyre oda kell figyelni a következő hónapban.  Tovább »

Óraátállításkor többen kerülnek kórházba, és egy felmérés szerint az emberek 80 százaléka véli úgy, hogy jobb lenne, ha csak egy időszámítás lenne...  Tovább »

Két fontos dátum, amelyre oda kell figyelni a következő két hónapban.  Tovább »

Ha eleget alszik egy gyerek, akkor nem okoz számára különösebb nehézséget az óraátállítás – mondta az InfoRádiónak Fogarassy Éva alvásterapeuta.  Tovább »

Ne felejtsétek el: vasárnap hajnalban fontos tennivalótok lesz.  Tovább »

A kormánypárti képviselők most sem vették napirendre az óraátállítás eltörlésének kérdését.  Tovább »

Összegyűjtöttük a legfontosabb dátumokat: ezeket érdemes észben tartani a következő hetekben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X