Vasárnap hajnalban egy órával kevesebbet alhattok - már ha van fix programotok reggel, amire mindenképpen oda kell érnetek időben.  Tovább »

Hallgat a kormány arról, támogatja-e azt a javaslatot, hogy a vasárnapi legyen az utolsó óraátállítás, és Magyarország végleg maradjon a nyári...  Tovább »

Március 26-án ismét nyári időszámításra kell állítani az órákat.  Tovább »

Nemsokára át kell állítani az órákat, kezdődik ugyanis a nyári időszámítás, de a tavaszi szünetre sem kell már sokat várni.  Tovább »

Mikor kell átállítani az órákat 2017 tavaszán?  Tovább »

A kézzel állítandó vekkereket, karórákat, toronyórákat és kakukkos órákat semmiképp se felejtsd el visszatekerni.  Tovább »

Október 30-án, vasárnap hajnali 3 órakor vissza kell tekerni az órákat. De mi értelme az óraátállításnak? Tényleg lehet vele áramot spórolni?  Tovább »

Alig várod majd a szünetet a végén.  Tovább »

Szombaton is akad tanítási nap, és csak október végén jön az első hosszú hétvége. És még az órákat is át kell állítani.  Tovább »

Egy órával megtoldja az őszi szünetet a vasárnapi óraátállítás. Mutatjuk, mire figyelj, hogy ne érj oda egy órával korábban a családi ebédre.  Tovább »

Mikor kell átállítani az órákat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor kezdődik, meddig tart az idei őszi szünet? Mikor tartják a szakmai vizsgákat, és mikor indul az őszi érettségi?  Tovább »

Vasárnap áttérünk a nyári időszámításra, 29-én éjjel 2 órakor kell 3 órára átállítani az órákat.  Tovább »

Kellemetlen meglepetésekben lehet részetek, ha ezt elfelejtitek március végén.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X