80 gyereknek még a 9-10. osztályos bizonyítványa is gyanús. Az érintett iskola tanárjai fizetést sem kaphattak már egy ideje.  Tovább »

Újabb fontos kérdés a felvételi pontszámításnál: mi történik azzal, aki megbukik az alkalmassági vizsgán és 0 pontot szerez? Itt a válasz:  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium arra a kérdésre, milyen következménye lehet annak, hogy a gépészeti ismeretek szakmai érettségin nem...  Tovább »

Rekordot döntött a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban a végzős matekos osztály: a 146 érettségi jegyükből csak három volt négyes, a többi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mikor kezdődik, meddig tart a 2017-es őszi érettségi? Itt találjátok az írásbelik és a szóbelik időpontját.  Tovább »

Vége a 2017-es tavaszi érettségi szezonnak, ez az utolsó vizsganap.  Tovább »

Vannak esetek, amikor nem számít bele az érettségi pontokba az érettségi eredménye.  Tovább »

Újabb fejezet a kötelezővé tett szakgimis szakmai érettségi botrányában.  Tovább »

Már nincs sok hátra a megpróbáltatásokból, nemsokára mindenkinek eljön a nyári szünet és a pihenés időszaka. Ez az idei érettségi utolsó hete:  Tovább »

Segítenek fellebbezni, ha valaki szabálytalanságot lát.  Tovább »

Miért nem sikerül a tanulásra koncentrálni pár nappal a szóbeli érettségi előtt? Eláruljuk.  Tovább »

Nincs veszve semmi, ha épp a szóbelire betegedsz le, vagy lerobban alattad a vonat.  Tovább »

Mikor kell új tételt húznotok a szóbeli érettségin? Hány pontot szerezhettek, ha csak a második tételből tudtok felelni?  Tovább »

Június 19-én kezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgák, a 2017-es tavaszi vizsgaszezon egészen június 30-ig tart majd.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X