Neked menne a matek érettségi ha ma lenne a nagy nap? Töltsd ki a tesztünket és megtudhatod! Öt rövid kérdés, és válasz.  Tovább »

Sok pontot veszíthettek a matekérettségin, ha a "lényegesebb részszámításokat" nem írjátok le, csak a számológéppel megkapott végeredményt adjátok...  Tovább »

Mindenki használhatja a függvénytáblát, de talán kevesen tudják igazán hatékonyan forgatni egy vizsgahelyzetben.  Tovább »

Elkésni, puskázni, félvállról venni az egészet? Egyiket sem érdemes - az érettségi fontos záróvizsgája a középiskolának.  Tovább »

hirdetés

Kiírásunkra, miszerint a ti vicces, érdekes, hihetetlen érettségi történeteiteket is várjuk nagyon sok válasz érkezett.  Tovább »

Kiírásunkra, miszerint a ti vicces, érdekes, hihetetlen érettségi történeteiteket is várjuk nagyon sok válasz érkezett.  Tovább »

Kevesebb, mint egy hónap, és elérkezik a középiskolások legrettegettebb időszaka: az érettségi.  Tovább »

Most kiderül, van-e még min csiszolni májusig.  Tovább »

Mi már átvészeltük a tanulással teli iskolai éveket, az emlékek azonban sokáig megmaradnak.  Tovább »

A jól megszokott matek, magyar, történelem és a válaszható tárgyak mellett vannak olyan vizsgatárgyak is, amelyekről talán még soha nem hallottál.  Tovább »

Kevesebb mint egy hónap van hátra a magyarérettségiig - hogyan lehet felkészülni ennyi idő alatt a középszintű írásbelire?  Tovább »

Májusban kezdődnek az érettségi vizsgák: ma annak néztünk utána, hogyan változik ettől az évtől a közép- és az emelt szintű angolérettségi.  Tovább »

Változik a középszintű magyarérettségi a 2017-es tavaszi vizsgaidőszaktól - összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.  Tovább »

Hamarosan elérkezik a történelemérettségi napja.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X