szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A már több mint tízmillós nézettségű videó kapcsán az első kérdés, ami eszünkbe jutott: minek az embernek ellenség, ha ilyen családtagjai vannak?

A futótűzként terjedő TikTok videón az látszik, ahogy egy húszéves amerikai lány kalapáccsal veri szét az unokaöccse Xboxját, mivel a fiú rosszul teljesít az iskolában - szúrta ki a Mirror beszámolóját a 24.hu.

"Sajnálom. Vagyis nem. Javíts a jegyeiden!" - mondja az akciója előtt, amire nem mellesleg a fiú anyukája adott engedélyt.

@.laurin

Update- he’s still pissed af.. Everyone follow @antonio_pellerito cause now I feel bad ����

♬ original sound - laur

A videóra már közel ötvenezer komment érkezett, a legtöbben nem értenek egyet az akcióval. Úgy gondolják, a fiúnak ettől még nem lesznek jobb jegyei.

Miért nem segítesz neki inkább a tanulásban, ahelyett, hogy elveszed a legértékesebb tárgyát? - kérdezte az egyik kommentelő.

Ezzel a honlappal otthonról is belehallgathattok a legnagyobb nemzeti parkok hangjaiba

A koronavírus miatt mindenki a négy fal közé - vagy legalábbis az ország határain belülre - szorult, így most az utazások is elmaradnak. De ki mondta, hogy csak személyesen lehet ellátogatni a Yellowstone Nemzeti Parkba vagy éppen a Tátrába a Tar-pataki vízeséshez?

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!