szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Váratlan dologra lettek figyelmesek egy ecuadori iskola videókonferenciáján a diákok, ugyanis élőben rögzítette a kamera, miközben betörtek az egyik diáktársuk otthonába. Szerencsére a hallgatónak nem esett baja.

Váratlan apropóból szakadt meg egy ecuadori iskola videókonferenciája a Zoomon, miután az egyik résztvevő otthonában betörő jelent meg. A webkamera mindeközben működésben volt, így a többi diák szemtanúja lehetett a hátborzongató esetnek - szúrta ki a 24.hu.

A felvételen látható, hogy a hallgatók nyugodtan figyelik az órát, majd az egyik diák hirtelen a mögötte lévő ajtó fejé kapja a fejét, ahol megjelenik egy idegen férfi. A nő mikrofonja nem volt bekapcsolva, de a testbeszédéből arra lehet következtetni, hogy megfenyegeti őt a férfi, majd a kamerát is elfordítja. 

Az osztályban többeknek hamar feltűnt, hogy valami nincs rendben az osztálytársuknál, ezért egyből jelezték a tanáruknak és hívták a rendőrséget is. A rendőrök a helyszínen négy férfit tartóztattak le, a hallgatónak nem esett baja. 

Reagált az SZFE kuratóriuma az elhalasztott tanévkezdésre: indoklást szeretnének

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriumát nem értesítette Upor László, az SZFE rektorhelyettese arról, hogy elhalasztja az egyetemen a tanév megkezdését és meghosszabbítja a beiratkozás határidejét - állítják közleményükben.

Nem szeretnél lemaradni a legfontosabb információkról? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.