szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A digitális oktatás miatt a tanárok már hetek óta nem látták személyesen a tanítványaikat és egyre többen hiányolják őket. Íme egy újabb tanári kar kedves üzenete a diákoknak.

A Mezőtúri II.Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Kéttanítási nyelvű Általános Iskola tanárai is összefogtak és Facebookon keresztül megüzenték a tanítványaiknak, hogy mennyire hiányolják őket. Ez már a harmadik hét, ami a járvány miatt digitális oktatásban zajlik, így érthető, hogy egyre több tanárnak és diáknak hiányoznak a személyes találkozások.

Mezőtúri II.Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Kéttanítási nyelvű Általános Iskola

Tisztelt Szülők! Kedves Tanítványok! Vége van a 2. hétnek, amit nem ... az eddigi megszokott munkarendben töltöttünk. Az oktatási rendszernek minden körülmények között működni kell, a tanulóknak biztosítanunk kell a tanulás lehetőségét. Az iskola és a pedagógusok, a gyerekekkel és a szülőkkel együttműködve alkalmazkodtak a váratlanul kialakult helyzethez.

 Ha ti is találkoztok ehhez hasonló üzenetekkel, küldjétek el nekünk az [email protected].

"Hiányoztok gyerekek!" - újabb iskola üzen diákjainak

Újabb iskola ablakaiba került bele a "Hiányoztok" felirat. Egyre többen csatlakoznak, és üzennek a diákoknak a távoktatásban.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!