szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ti kire emlékeztek vissza az iskolából a legszívesebben (a tanárokon kívül)? Mindenki kedvence a sokat emlegetett "konyhás" vagy "menzás" néni?

A portásnak, aki mindig kedvesen üdvözölt és (sikeresen, mégha néha voltak is fennakadások) beengedett az iskolába. Őt láttad legelőször és legutoljára az iskola kapuit átlépve.

A könyvtárosnak, aki mindig segített, ha valamilyen tankönyvet vagy kötelező olvasmányt kerestél. Az évek alatt pedig gyakran próbált invitálni kulturális eseményekre, legyen az színház, vagy éppen részvétel az iskolai ünnepségeken. Utóbbinak nem mindenki örült, igaz?

A menzás néninek, aki, ha szépen néztél, mindig több adagot adott. Az emlékezetes iskolai menzás ételek megalkotója sokszor emlegetett személy marad.

"Olyan sokan vannak, akiknek hálás vagyok": tanáraitoknak üzentetek

Pedagógusnap van. Kedden arra kértünk titeket, üzenjetek azoknak az - egykori vagy mostani - tanáraitoknak, tanítóitoknak, akik meghatározó szerepet töltöttek/töltenek be az életetekben. Rengeteg üzenet érkezett e-mailben, Facebook-üzenetben és kommentben. Ezeket gyűjtöttük össze. Szerencsés vagyok, a végtelenségig tudnàm írni: Hálás vagyok Békés-Kanalas Mártának, aki a világ legtutibb kémia tanára és olyan szeretettel tanít, hogy az embernek már csak ezért is van kedve ott lenni.

A rendszergazdának, akivel valahogyan mindig összefutottál. Ha probléma adódott, azt mindig igyekezett megoldani, és persze az iskolai eseményeken mindig rajta múlt a technikai eszközök működése. Például a videó levetítése a szalagavatón.

A napközis tanárnak, akivel az iskola utáni időket töltötted leckeírás és játék kíséretében. Ő is mindig ott volt, ha valamiben elakadtál volna.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!