szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A nyári szünetben mindenkinek rengeteg ideje van olyanokra, amikre a tanév alatt nem jutott elég. Nyelvtanulásra fordítanátok a nyári szünetet? Mutatunk egy appot, amit kötelező letölteni, ha nem a hagyományos tanulást választanátok

Az Andy - English Speaking Bot appal nem a hagyományos száraz formában fejleszthetitek az angoltudásotokat. Andy-vel ugyanis úgy beszélgethettek, mint a barátaitokkal. Olyan témákban, mint például az utazás, hobbi, időjárás, filmek, művészet, viccek és még sok más.

A beszélgetésekkel fejleszthetitek a szókincseteket és új nyelvtani szabályokat sajátíthattok el. Ha a nyelvtani feladványokban hibáztok, akkor Andy nem csak a helyes megoldást mondja el nektek, hanem azt is megpróbálja elmagyarázni, hogy miért is ez a jó válasz. Mindemellett, Andy az egyszerű chatelés közben is figyeli, mit írtok, és néha igyekszik javítani a hibáitokat.

©

Ha valamelyik szót nem értettétek, akkor érdemes visszakérdeznetek. Ugyanis ilyen esetekben Andy elküldi a szó definícióját és néhány példát, melyek segítenek megérteni az adott kifejezést.

Ennek az alkalmazásnak az is hatalmas előnye, hogy bárhol és bármikor használhatjátok. Ha csupán néhány percetek van, akkor is előkaphatjátok a telefonotokat, de akár órákig is elbeszélgethettek Andyvel. Az íráson túl a kiejtéseteket szintén fejleszthetitek, mivel az üzenetek meghallgathatók. A beszélgetéseket rövid, vicces játékok színesítik, amelyek segítik az új szavak és a nyelvtan elsajátítását.

Középfokú nyelvvizsgára készültök? Ennyit kell fizetnetek érte 2020-ban

Mutatjuk, hogy mennyibe kerülnek a legnépszerűbb középfokú, B2-es nyelvvizsgák.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!