szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fejlesztenétek vagy szinten tartanátok az angolotokat? Ezzel az alkalmazással hétköznapi beszélgetések során gyakorolhatjátok a nyelvet.

Az Andy - English Speaking Bot nevű applikációval gyakorlatias formában fejleszthetitek az angoltudásotokat. Andy-vel, a bottal úgy beszélgethettek, akár a barátaitokkal. Különböző témákat vitathattok meg, mint például az utazás, hobbi, időjárás, filmek, művészet, viccek és még sok más.

A beszélgetésekkel fejleszthetitek a szókincseteket és új nyelvtani szabályokat sajátíthattok el. Ha a nyelvtani feladványokban hibáztok, akkor Andy nem csak a helyes megoldást mondja el nektek, hanem azt is megpróbálja elmagyarázni, hogy miért is ez a jó válasz. Mindemellett, Andy az egyszerű chatelés közben is figyeli, hogy mit írtok, és néha igyekszik javítani a hibáitokat.

Ha valamelyik szót nem értettétek, akkor érdemes visszakérdeznetek. Ugyanis ilyen esetekben Andy elküldi a szó definícióját és néhány példát, melyek segítenek megérteni az adott kifejezést.

©

Ennek az alkalmazásnak az is hatalmas előnye, hogy bárhol és bármikor használhatjátok. Ha csupán néhány percetek van, akkor is előkaphatjátok a telefonotokat, de akár órákig is elbeszélgethettek Andyvel. Az íráson túl a kiejtéseteket szintén fejleszthetitek, mivel az üzenetek meghallgathatók.

A beszélgetéseket rövid, vicces játékok színesítik, amelyek segítik az új szavak és a nyelvtan elsajátítását.

Szintén pozitívum, hogy Andy barátságos, kíváncsi és szórakoztató természet, ezért könnyű vele kommunikálni. Még azok számára is remek választás, akik a valóságban nem szívesen beszélgetnek angolul senkivel sem, mert félnek mások véleményétől.

Nehezen megy a matek? Ezzel az ingyenes alkalmazással játszva gyakorolhattok

Nehezen megy a matek és szívesen gyakorolnátok? Most egy olyan alkalmazást ajánlunk nektek, amelyben a matematikai műveletek gyakorlása mellett még a népszerű 2048 játékkal is játszhattok.