szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A középiskola tanára rosszul lett, miközben online órát tartott egy osztálynak. A tanárnőt a férje próbálta újraéleszteni a diákjai előtt.

Bors az eset egyik szemtanújának, egy diáknak az elmondása alapján írta: körülbelül 15 perc telhetett el az órából, amikor a tanárnő rosszul lett és leesett a székről.

A diákok kiabálni kezdték a nevét, többen pedig telefon próbálták hívni a tanárnőt, akinek a férje rövidesen berontott a szobába, és a diákok szeme láttára megkezdte az újraélesztést. Hamarosan a mentők is a helyszínre értek, de már nem tudtak segíteni a tanárnőn.

A lap az Országos Mentőszolgálatot is megkereste az ügyben, ők ezt válaszolták: „A percek alatt helyszínre érkező mentők átvették az ott tartózkodó férfitól az ötvenes éveiben járó nő újraélesztését, akivel a mentésirányító a mentők kiérkezéséig végig telefonos kapcsolatban volt, sajnos a hosszas újraélesztés ellenére sem sikerült megmenteni az életét.”

Az elhunyt tanárnő egy végzős osztálynak az osztályfőnöke is volt, az iskola kegyeleti okokra hivatkozva nem nyilatkozott a lapnak.