szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az illetékesek szerint nem kérdés, hogy aránytalan és kirívóan agresszív akció volt

Nem véletlen, hogy ekkora felháborodást keltett az Észak-Karolina állambeli Vance County Middle School folyosóján készült felvétel - írja a CNN cikkére hivatkozva 444.hu.

A videón jól látszik, hogy a férfi kétszer is a földhöz vágja a diákot, majd a grabancánál fogva húzza végig a folyosón.

Az érintett iskola nem eddig árulta el, hogy pontosan mi volt a támadás közvetlen kiváltó oka, de az illetékesek szerint nem kérdés, hogy aránytalan és kirívóan agresszív akció volt. Az oldal szerint az iskola azonnal értesítette a seriffet és felfüggesztett az iskolarendőrt, aki ellen nyomozás és belső vizsgálat is indult.

A kerületi ügyész azt mondta, hogy a praxisában sosem fordult elő, hogy egy a tanulók biztonságáért dolgozó iskolarendőr diákra támadt volna.

Különös, de hatékony megoldást találtak az iskolai erőszak ellen

Felsős diákok animátorként kezelik a fiatalabbak konfliktusait egy győri iskolában. A pedagógusok szerint az új szemléletnek és programoknak köszönhetően az iskolában jelentősen lecsökkent a bántalmazások száma.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.