szerző:
Eduline

Újabb iskolai verekedésről készített videó kering az interneten: a felvételen jól látszik, ahogy két gimnazista lány pofozza egymást, a verekedésnek az iskolai igazgatóhelyettese vet véget. Egészen furcsa módon.

A New York állambeli Shenendehowa gimnázium két diákja az egyik szünetben, az iskola udvarán verekedett össze. Matthew Heckman igazgatóhelyettes drasztikus megoldást választott a lányok szétválasztására: teljes erőből nekifutott, és arrébb lökte egyikőjüket.


Bár a szülők egy része szerint ilyen durva beavatkozásra nem lett volna szükség, Kelly DeFeciani, a középiskola vezetője megvédte a pedagógust. „Ahogy észrevette, hogy mi történik, megpróbált véget vetni a verekedésnek. Megfelelően viselkedett, hiszen az volt a célja, hogy még komolyabb sérülésektől óvja meg a diákokat” – mondta a Jezebelnek.

Március végén arcsérülései miatt kórházba kellett szállítani azt a 13 éves amerikai diákot, aki néhány napja verekedett össze egyik osztálytársával. Bár a verekedést többen végignézték, egyikük sem próbálta szétválasztani a két lányt, sőt újabb pofonokra és ütésekre biztatták őket. Az egyik általános iskolás mobiltelefonjával felvette a jelenetet, és azonnal feltöltötte a YouTube-ra - összefoglalónkat és a videót itt találod.

eduline