szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A gödöllői Szent István Egyetemen tanul a másik koronavírussal fertőzött iráni diák.

hvg.hu kérdésére Orbán Viktor azt mondta, a munka megfelelő ütemben zajlik, a szabadságjogokat nem megsértve derítik fel, ki kivel milyen kapcsolatban volt.

Arra miniszter nem válaszolt, hogy a másik diák hova jár egyetemre, és arra sem, hogy ezt miért nem árulják el. Később elárulta, a gödöllői Szent István Egyetemen tanul.

Így azt csak ma tudta meg az Operatív törzs, hogy a másik iráni diák a Szent István Egyetemen tanul. Magát a tényt, hogy oda jár a diák, Orbán Viktor csak másodszori kérdésre árulta el. Kásler Miklós miniszternél rákérdeztünk, hogy fordulhat elő, hogy ez csak ma derült ki, mire azt mondta, a diák nem árulta el.

A másik diák, mint tegnap kiderült a Semmelweis Egyetem hallgatója. Ezt tegnap maga az intézmény ismerte be.

A Semmelweis Egyetem hallgatója az egyik fertőzött iráni diák

A Semmelweis Egyetem egyik külföldi gyógyszerész hallgatójánál igazolták a tesztek a koronavírus-fertőzést - közölte az intézmény a honlapján.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.