szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Három professzort küldene a CEU-ra a Müncheni Műszaki Egyetem.

A Müncheni Műszaki Egyetem (TUM) három professzori állást hozna létre a CEU-n,  mondta el a müncheni egyetem a Tagesspiegelnek - íra a 444.hu.

A TUM-en működő Hochschule für Politik München közpolitikai kara a technológiaközpontú politikatudományi képzéssel szeretné bővíteni a CEU kínálatát. 

Megvan a CEU bécsi kampusza

Arról tudósít a CEU pénteki közleményében, hogy bejelentik, új kampuszt nyitnak Bécsben a Quellenstrasse 51-es szám alatt.

Ahogy már írtunk róla, a két egyetem olyan nemzetközi tanulmányi programokat tervez amelyek végén magyar, német és amerikai diplomát lehet szerezni. Ennek érdekében három tanszéket hoznának létre Budapesten a CEU-n, kettőjükön kívül szorosan együttműködve egy meg nem nevezett, de topkategóriás amerikai egyetemmel. Két tanszéket a bajor kormány, egyet a BMW támogatna. Erről április 11-én tárgyal a két egyetem.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.