szerző:
Eduline

Az oktatásért felelős államtitkár szándéka nem változott, a nyilvánosság kizárásával kívánja tisztázni, hogy Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök magatartása helyes vagy helytelen.

Az oktatásért felelős államtitkár keddi közleményében azt írta: szándéka nem változott, a nyilvánosság kizárásával kívánja tisztázni, helyes vagy helytelen, ha az Országgyűlés szakbizottságának kormánypárti elnöke folyamatosan a médiában bírálja a kormány és az államtitkárság intézkedéseit, tervezeteit.

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője az Indexnek - a portál írása szerint - azt mondta, hogy a kereszténydemokrata államtitkár lényegében visszavonta a pártszövetség etikai bizottságának megküldött beadványát. A kisebbik kormánypárt frakcióvezetője az MTI kérdésére kedden azt mondta: egy háttérbeszélgetésre kérték meg, és nem nyilatkozat tételére. Ezen, a kérdéssel kapcsolatban annyit mondott, hogy Hoffmann Rózsa jelezte, el tudja fogadni a tisztázó beszélgetést Pokorni Zoltánnal.. A Hoffmann-Pokorni-vitáról bővebben itt olvashatsz.

MTI