szerző:
Eduline

Egy texasi férfi elment a helyi oktatási bizottság ülésére és elmondta, hogyan bántották diáktársai annak idején, köztük a bizottság ülését vezető férfi is.

©

A neve miatt folyamatosan megalázták diákkorában, ezért csaknem öngyilkos lett az a férfi, aki hétfőn jelent meg a texasi Katy körzeti oktatási bizottság ülésén, hogy elmondja történetét, majd monológja végén szembesítse a helyi tanfelügyelőt azzal, hogy ő is a szemétkedő diákok egyike volt - írja a hvg.hu.

A ma már anyja vezetéknevét viselő Greg Barrett neve eredetileg Greg Gay volt, és a férfi elmondása szerint ezért pokollá tették az életét a diáktársai, sőt még tanárai, edzői is megalázták, így senkihez nem tudott segítségért fordulni. 

Egy nap az iskolatársai a mosdóban támadtak rá és fejét belenyomták a piszoárba - mesélte Barrett, aki emlékszik rá, ahogyan magzati pózban, felrepedt ajkakkal, vizelettel borítva fekszik a mosdó padlóján, a többiek pedig rugdossák. 

Aznap otthon majdnem főbe lőtte magát, mert nem volt olyan ember az oktatási rendszerben, akihez fordulhatott volna - mondta, majd feltette a kérdést: vajon így lesz ezentúl is?

Aztán a bizottsági tanfelügyelőhöz fordulva azt mondta: "Lance, emlékszel erre? Mert te voltál az egyik, aki a vécébe nyomtad a fejem" -mondta végül Garrett, majd távozott.

Több fiú vádolja szexuális zaklatásal a budapesti fociakadémia tanárát

A vád szerint egy tanár több tizenéves fiút is zaklatott, sőt akadt, akivel szexuális kapcsolatot létesített. A tanárt tavaly január 13-án, egy ellene tett feljelentés alapján a rendőrök elvitték, fél évet előzetes letartóztatásban töltött, június vége óta szabadlábon védekezik. A férfi két oktatási intézményben szedte áldozatait.