szerző:
Eduline

Évekig érlelte a bosszút, ami rendkívül ötletesre sikerült, de elkapták a rendőrök.

Illusztráció
©

Apránként nagyjából 500 szeméttel eli küldeményt küldött gyerekkori haragosainak egy japán férfi - írja a BBC.

A háztartási hulladék mellett használt alsóneműt, rohadó növény maradványokat adott fel postán négy személynek, akik az iskolában, illetve a gyerektáborokban rosszul bántak vele. Azért sikerült ilyen sok küldeményt célba juttatnia, mert túljárt a posta eszén is: feladóként tüntette fel a célszemélyeket, a csomagokat viszont véletlenszerűen kiválasztott embereknek küldte el, akik a szeméttel találkozva minden gondolkodás nélkül küldték vissza a vélt feladónak a csomagokat.

A fenti módszernek köszönhetően biztos lehetett abban is, hogy a napokig tartó szállítás miatt a szagok sem lesznek enyhék.

A sokadik csomag után természetesen a rendőrséghez került az ügy, akik eljutottak a tettesig. Shigeta Miurát garázdaság miatt eljárás alá vonták.

Tuskó, erőszakos osztálytársaid voltak? Három magyar iskolában leszámolnak velük

Három iskola próbálja ki a finn modellt, ami segít az iskolai erőszak visszaszorításában. Az iskolai zaklatás már sokszínű formát öltött világszerte: csófolódás, verekedés, zsarolás, internetes zaklatás. A diákok életét megkeserítő állapotok miatt külön módszereket próbálnak meg kidolgozni a felszámolásukra.