szerző:
Csik Veronika
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Május 10-től már 8-kor kezdődnek a vizsgák, de sok helyen beleszólhat a reggeli forgalom a tervezett menetidőbe - érdemes időben indulni.

Ma tartják nemzetiségi nyelv és irodalom érettségi vizsgákat.

Az Útinform szerint az M0-s út déli részén, az M1-es autópálya felé, Szigetszentmiklós és Halásztelek között, a 17-es km-nél műszaki hibás járművek akadályozzák a forgalmat és elfoglalják a külső sávot - mögöttük akár 15-20 perces torlódás is kialakulhat.

Szintén a főváros felé, az M7-es autópályán, Törökbálint térségében a 13-as km-nél több személyautó ütközött össze. Itt a forgalom csak a leálló sávon halad, 3 km-es és a torlódás - ez 25-30 perces időveszteséget is jelenthet.

Emellett a legtöbb úton megnövekedett a forgalom, így ha tehetitek, és még úton vagytok keressetek alternatív útvonalakat.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.