szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bár a koronavírus miatt a közlekedési vizsgákat, az alkalmassági vizsgálatokat és az utánképzéseket is felfüggesztették, a KRESZ tanulás a négy fal között is lehetséges. Mutatunk néhány hasznos alkalmazást, amellyel bárhol és bármikor elkezdhetitek a KRESZ tanulást vagy felfrissíthetitek a már meglévő tudásotokat.

KRESZ tábla kvíz

Nehezen igazodtok el a KRESZ táblák sokaságában? Rátok férne egy kis gyakorlás? Akkor ezzel az alkalmazással nem lőhettek mellé. A kvízek segítségével ugyanis több mint 250 féle táblával és útfestéssel ismerkedhettek meg.

©

KRESZ szituációs kvíz

Ezzel az appal éles szituációkba képzelhetitek magatokat, ahol a kereszteződéseknél kell döntenetek, hogy kié az elsőbbség. A magyarázatokkal és segítségekkel pedig még egyszerűbb a tanulás.

©

Jogosítványszerzés előtt álltok? Erre kell számítanotok a járványhelyzetben

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében kialakult korlátozások a jogosítványszerzés előtt állókat is elérték. Csütörtöktől az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont felfüggeszti a közlekedési vizsgákat, az alkalmassági vizsgálatokat és az utánképzéseket is.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!