szerző:
Eduline

Furcsa tanfolyamot indított nőknek a pekingi Moral Education Centre for Women: a 3080 dolláros, vagyis körülbelül félmillió forintos tandíjért cserébe bárki megtanulhatja, hogyan lehet gazdag férjet találni.

A sminkelés alapjai, a hazugság jelei, a sikeres kapcsolatépítés elvei – többek között ilyen tantárgyakat oktatnak a kurzuson, amelyet 2010 augusztusában indított el a Moral Education Centre for Women, írja a Huffington Post.

A tanfolyam fő témája: hogyan fogjunk magunknak gazdag férjet?
©

Az érdeklődés állítólag óriási, egy év alatt több mint 2800 nő végezte el a tanfolyamot, a jelentkezők száma pedig folyamatosan növekszik. A hallgatók megtanulhatják, hogyan kell a legtöbbet kihozni a külsejükből, honnan jöhetnek rá, ha egy férfi hazudik, és hogyan kell jó benyomást tenni egy idegenre a testbeszéddel és a mimikával.

A tanfolyam legfontosabb része persze a “hogyan találjunk dúsgazdag férjet” tantárgy – az intézmény szerint az alapos felkészítés után bárki foghat magának vagyonos férfit, Kínában ugyanis 189 milliárdos és legalább egymillió milliomos él. A világ legfurcsább tanfolyamairól itt olvashatsz.

eduline