szerző:
Eduline

Mi a teendő, ha a hiánypótlás időszakában szerzitek meg a nyelvvizsga-bizonyítványotokat? Fel kell tölteni az E-felvételibe is a bizonyítvány szkennelt változatát? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.

©

Fel kell tölteni a megszerzett nyelvvizsga bizonyítványát az E-felvételi rendszerébe is?

Csak a 2003. január 1. előtt kiállított nyelvvizsga-dokumentumot kell feltölteni az E-felvételi rendszerébe. A 2003. január 1. után kiállított nyelvvizsga-bizonyítványok esetében a jelentkezés során kötelezően megadott adatok (nyelv megnevezése, foka, típusa, bizonyítvány száma, anyakönyvi szám, bizonyítvány kiállításának dátuma) alapján történik a hitelesség ellenőrzése, a nyelvvizsgák nyelvvizsga-anyakönyveinek nyilvántartásából.

Úgyhogy ha 2003 január 1. után szereztétek meg a nyelvvizsgátokat, elég csak a kért adatokat megadni.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

A nyelvvizsga-felkészülés hajrája: mit, mennyit, meddig, hogyan és mivel?

Te mit válaszolnál, ha megkérdeznék, hogy mi a legfontosabb a vizsgára készülésben? Sok vizsgafeladat, minél több teljes vizsgafeladatsor megoldása? Sok olvasás, szövegek hallgatása, írása, és még több beszédgyakorlás? Természetesen nincs egyértelmű válasz. Függ ez attól, hogy melyik nyelvvizsgára készülsz, vagy hogy mennyire jó alapokra építed az utolsó hetek hajráját.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás