szerző:
Eduline

Már csak pár napig lehet jelentkezni az őszi érettségire, itt találjátok a legfontosabb információkat az októberi-novemberi vizsgákról.

Mikor tartják az őszi érettségi vizsgákat?

Az őszi írásbeli érettségik 2018. október 12-én kezdődnek a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgával, és a fizikával zárulnak, 2018. október 29-én. Az őszi érettségi időszak szóbeli vizsgái emelt szinten 2018. november 8-tól 12-ig tartanak majd, középszintű szóbeli vizsgák pedig 2018. november 19-től 23-ig.

©

Az összes vizsgaidőpontot itt találjátok:

Mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi? Itt az összes vizsga

Pontosan mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Itt a teljes lista és a vizsgák időpontjai: Hamarosan kezdődik az ősz és vele a 2018-as őszi érettségi is. Az őszi írásbeli érettségik pontosabban 2018. október 12-én kezdődnek a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgával, és a fizikával zárulnak, 2018. október 29-én.

Hogyan jelentkezhettek az őszi érettségire?

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a 2018-as októberi-novemberi érettségi vizsgák jelentkezési lapját. Ezt azoknak kell kitölteniük, akik már nem állnak tanulói jogviszonyban egy gimnáziummal vagy szakgimnáziummal sem, de ősszel szeretnének érettségizni egy vagy több tantárgyból.

Medig lehet jelentkezni az őszi érettségire?

Szeptember 5-ig kell eldöntenetek, szeretnétek-e októberben-novemberben érettségizni egy vagy több tárgyból.