szerző:
Eduline

Nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű matekérettségi feladatsorát és megoldókulcsát az Oktatási Hivatal.

A középszintű matekérettségi feladatsora

null

null

A középszintű matekérettségi megoldása

null

null

Az emelt szintű matekérettségi feladatsora

null

null

Az emelt szintű matekérettségi megoldása

null

null

Újabb ingyenes alkalmazást ajánlunk: ezzel könnyebben megy a matek

Nemcsak kijavítja a hibákat a tanárok helyett, hanem visszajelzésekkel a gyerekeket is segíti az az új matekos applikáció, amely októberben jelent meg. A tableten és okostelefonon is használható Manumath programot több hónapon keresztül tesztelték egy budai általános iskola tanárai és diákjai.

Matekérettségire készültök?

Ha emelt szintű matekérettségire jelentkeztetek, ezt a kurzust nektek ajánljuk: az emelt szintű szóbeli tételeket nézhetitek át 26 leckén keresztül. Ha kérdésetek lenne, akkor az oktató szívesen válaszol az általános és kurzushoz kapcsolódó kérdéseitekre is. Ha szeretnétek gyakorolni az utolsó hónapban, a kurzus áráról és a részletekről bővebben itt olvashattok.

Ha a középszintű matekérettségin a négyes vagy az ötös a cél, ezt a harmincrészes videós sorozatot ajánljuk (az áráról és a részletekről itt találtok bővebb infót). Ebben a videósorozatban tíz részen keresztül (a részek kb. 25-30 percesek) gyakorolhatjátok a 2-3 pontos érettségi feladatokat, amelyeknek a megoldása elegendő lehet ahhoz, hogy meglegyen a kettes. Azoknak pedig, akik a hármast-négyest találják reális célnak, ezt az online kurzust ajánljuk.