szerző:
Eduline

November 15-én éjfélig jelentkezhettek a 2018-as keresztféléves felvételire, a hitelesítési határidő november 20.

©

A felvételizőknek a 2018. november 15-én, éjfélkor lejáró határidőig végezniük kell a személyes és kötelező adataik rögzítésével, a kiválasztott szakok megjelölésével és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltésével az E-felvételi felületén – hívja fel a figyelmet a Felvi.

Ha az ingyenesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet jelöltök meg, szintén november 15-ig kell befizetnetek a kiegészítő díjat átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

Hitelesíteni november 20-ig lehet az Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával cím: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220.). Fontos: hitelesítés nélkül érvénytelen a jelentkezés.

Keresztféléves felvételi: fel kell tölteni a nyelvvizsga-bizonyítványt is?

Fel kell tölteni az E-felvételibe a bizonyítvány szkennelt változatát? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk. Fel kell tölteni a megszerzett nyelvvizsga-bizonyítványt az E-felvételi rendszerébe is? Csak a 2003. január 1. előtt kiállított nyelvvizsga-dokumentumot kell feltölteni az E-felvételi rendszerébe. A 2003. január 1.