szerző:
Eduline

December 5-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételi felületén - ez a keresztféléves felvételi újabb szakasza.

Az adatok feldolgozottságának függvényében lehetőségetek nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrend egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra.

Az E-felvételiben folyamatosan elérhető és letölthető a jelentkezői státuszlap, amelyen összesítve olvashatók a rögzített személyes adatok és a jelentkezési helyek. Ugyanitt lehet nyomon követni a dokumentumok feldolgozottságát, majd pedig a januári felvételi döntés eredményét.

A módosításokra, hiánypótlásra és a jelentkezés óta megszerzett újabb dokumentumok feltöltésére legkésőbb 2019. január 10-ig van lehetőség.

Felvételizők, figyelem! Ezeket a dátumokat kell megjegyezni a következő hetekben

Hiánypótlás, sorrendmódosítás és ponthatárhúzás. Összeszedtük, milyen dátumokra kell figyelnetek, ha keresztféléves felvételire adtátok be a jelentkezéseteket. December 5. Elérhetők lesznek az ügyintézési funkciók az E-felvételiben. Ekkor az adatok feldolgozottságának függvényében a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra. December 27.