szerző:
Eduline

Néhány nap múlva megnézhetitek az E-felvételi rendszerében az adataitokat, a feltöltött dokumentumokat és azok feldolgozottsági státuszát.

©

A jelentkezők 2018. április 19-től az E-felvételi rendszerében folyamatosan nyomon követhetik rögzített adataikat - írja a Felvi, hozzátéve, hogy a bejelentkezés után ellenőrizhetik a feltöltött dokumentumokat, illetve azok feldolgozottsági státuszát; és láthatják eredményeiket. a felvételi pontokat, majd pedig a felvételi döntést.

A kiszámított pontokkal kapcsolatos észrevételeket az Oktatási Hivatal személyes ügyfélszolgálatán lehet jelezni. Aki valamilyen kötelező adatot nem adott meg, vagy nem küldte be a jelentkezés elbírálásához szükséges dokumentumokat, az E-felvételin keresztül hiánypótló felszólítást kap 2018. június 27-ig.

A jelentkezők a felvételi kérelem benyújtását követően megszerzett dokumentumok másolatait (pl. felsőfokú oklevél, többletpontot igazoló iratok) 2018. július 11-ig pótolhatják. Szükség esetén július 11-ig egyetlen alkalommal módosítható a jelentkezési helyek sorrendje is.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Hol a legnagyobb a túljelentkezés? Ez a tíz legnépszerűbb szak és egyetem

Nyilvánosságra hozták a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit, amelyeket több cikkben is ismertettünk - itt találjátok a három legfontosabb népszerűségi listát. Idén is tarol a gazdálkodási és menedzsment Nem okozott nagy meglepetést a 2018-as felvételi legnépszerűbb alapszakjainak listája, a legtöbben a gazdálkodási és menedzsment képzésre szeretnének bejutni, de dobogós helyre került a mérnökinformatikus, valamint az ápolás és betegellátás szak is.