szerző:
Eduline

Hamarosan itt az őszi érettségi szezon, nem árt elkezdeni a felkészülést. Az egyik legjobb módszer az érettségi előtt, ha megnézitek az előző évek feladatsorait és begyakoroljátok a típuspéldákat. Most a matek, magyar és történelem feladatsorokat gyűjtöttük össze.

©

Az őszi írásbeli érettségik 2018. október 12-én kezdődnek a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgával, és a fizikával zárulnak, 2018. október 29-én.

Ha a matek a mumus, akkor a függvénytáblázat nézegetése mellett nem árt, ha a típusfeladatokat is begyakoroljátok. A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mind a két szinten itt találjátok meg egy helyen.

4-est, 5-öst szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres középszintű matematika érettségi | | Érettségi felkészítők , Kiemelt képzések

Kíváncsiak vagytok, mi volt az előző évek feladatsoraiban? A tavalyi májusi magyarérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. A 2016-os magyarérettségi feladatait itt oldhatjátok meg középszinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, ezeken a linkeken azt is megtehetitek. A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mindkét szinten pedig itt találjátok meg.

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő

Online képzés célja: Az előkészítő a 2018 májusi emelt szintű történelem érettségi írásbeli vizsgájára készít fel. | | Érettségi felkészítők

Esszékérdések és évszámok érdekelnek? Történelemből pedig a korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mind két szinten itt nézhetitek meg.

Mikor kezdődik az őszi érettségi?

Egy hónap múlva kezdődnek az őszi érettségi vizsgák, amelyek egészen november végéig tartanak. Mikor kezdődnek az őszi írásbeli érettségik? Csak májusban vizsgázom, de szeretném felhasználni a készüléshez az őszi teszteket is. Az őszi írásbeli érettségik 2018. október 12-én kezdődnek a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgával, és a fizikával zárulnak, 2018.