szerző:
Eduline

Kell-e újabb hitelesítő adatlapot beküldenetek, ha változtattok a szakok sorrendjén vagy új dokumentumot töltötök fel az e-felvételibe? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.

©

Szereztem egy nyelvvizsgát, és megkaptam az utolsó év végi, illetve az érettségi bizonyítványt is. Újra kell hitelesítenem a jelentkezést?

Nem: a dokumentumpótlás, sorrend-, illetve adatmódosítás után nem kell újra hitelesítenetek a felvételi jelentkezést, azt azonban a rendszerben mindenképpen ellenőrizzétek, elfogadták-e a változtatást, illetve hitelesítették-e az újonnan feltöltött iratokat.

A nyelvvizsga-bizonyítvány adatait és - ha van - a felsőfokú oklevél fénymásolatát július 11-ig kell pótolnotok.

Az adataitokat is eddig módosíthatjátok, és egyszer van lehetőségetek a megjelölt szakok sorrendjének megváltoztatására is. Emellett szakokat is törölhettek a jelentkezésből, új képzést azonban már nem adhattok hozzá.

A napokban a legtöbb felvételiző megkapja ezt a levelet

Figyeljétek az e-mail postafiókotokat, ugyanis a felvételizők a napokban általános tájékoztatást kapnak a felvételi eljárás ezen időszakában esedékes teendőikről, illetve a hiánypótlásról. Ha már megérkezett, akkor olvassátok el figyelmesen, hiszen ezen akár a felvételitek is múlhat. Bármilyen adatmódosításra, még hiányzó dokumentumok feltöltésére legkésőbb 2018. július 11-ig van lehetőség.