szerző:
Eduline

Hiánypótlással töltitek fel a nyelvvizsgátokat vagy akár az OKJ-bizonyítványotokat? Utánajártunk, hogy az érettségi bizonyítványt is szükséges-e feltöltenetek.

Fel kell tölteni az E-feltételi felületére 
az érettségi bizonyítványt?

A 2006. január 1-je után kibocsátott magyar rendszerű érettségi bizonyítványt vagy érettségi tanúsítványt nem kell feltölteni a felvételi jelentkezéshez, ugyanis az ezekben szereplő érettségi vizsgaeredményeket az Oktatási Hivatal elektronikus úton veszi át a köznevelés információs rendszeréből - írja a felvi.hu.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Ha pedig nem az E-felvételi rendszerén szeretnétek beküldeni a dokumentumokat, akkor másolatokat ajánlott küldeményként érdemes feladni a postán (Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre).

Felvételizők, figyelem! Erről sem szabad megfeledkezni: még pótolhatjátok a hiányzó dokumentumokat

Bár még nem ért végez az idei érettségi szezon, erről sem szabad megfeledkezni: azokat a dokumentumokat, amiket időközben megkaptatok, és kell a felvételi pontszámításhoz, mihamarabb töltsétek fel a rendszerbe. A február 15. után megszerzett és a felvétel feltételéül szolgáló, a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumok legkésőbb 2018.