szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az eddigi évek tapasztalatai szerin a napokban kellett volna elindulnia a 2021-es felvételi eljárásnak, azonban most úgy fest csak év végén indul el.

A napokban mi is rengeteg üzenetet kaptunk azzal kapcsolatban, mikor indul el a 2021-es felvételi eljárás. Az eredeti szabályok szerint "december második felében" indul el a következő évi általános felvételi, azonban ez a gyakorlatban az elmúlt években mindig azt jelentette, hogy a felvételizők már a szünet előtt elkezdhették a tervezgetést, ugyanis az eljárás mindig elindult a téli szünet előtt (tavaly például már s a szünet előtti csütörtökön).

Akkor idén mikor indul?

A 2021. szeptemberben induló képzések meghirdetései és a felvételi eljárás szabályait tartalmazó felsőoktatási felvételi tájékoztató a két ünnep között jelenik meg, akkor nyílik meg az E-felvételi és indul el a jelentkezési időszak

- tette ki nemrég a felvi. Hozzáteszik, a vonatkozó jogszabályi előírás szerint a meghirdetéseket és az eljárás szabályait december 31-ig kell közzétenni.

Amint elindul a 2021-es felvételi eljárás, közzétesszük az oldalon, addig is olvassátok a 2021-es érettségivel és a felvételi általános szabályaival kapcsoltban megjelenő anyagainkat itt.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!