szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A héten többek között németből, informatikából, bioszból és fizikából is megmérettetik magukat a vizsgázók. Mutatjuk a pontos dátumokat.

A múlt héten már lezajlottak az érettségi vizsgák magyarból, föciből, matekból, latin és héber nyelvből, töriből, franciából, angolból, kémiából, gazdasági ismeretekből, illetve katonai alapismeretekből. De a vizsgaszezonnak még korán sincs vége, ezen a héten újabb tárgyakból mérettetik meg magukat a vizsgázók.

Az e heti menetrendet a következő táblázatban nézhetitek meg. Az első oszlopban az emelt szintű írásbeliket, a másodikban a közép írásbeli tárgyakat, a harmadikban pedig az időpontokat találjátok.

©

A teljes szezon érettségi vizsgáinak időpontjait itt nézhetitek megaz érvényben lévő szabályokról bővebben itt írtunk. 

Korábban már arról is beszámoltunk, hogy a friss adatok szerint idén ősszel 396 intézményben 27 631-en érettségiznek, a lebonyolításban 493 érettségi vizsgabizottság működik közre. Az érettségizők várhatóan több mint 35 ezer vizsgát tesznek: mintegy 8 600-at emelt, 26 400-at pedig középszinten. Ez az elmúlt évek számaihoz képest hatalmas ugrás. A számokról készült látványos grafikát itt nézhetitek meg.

A folyamatosan frissülő cikkeinket pedig itt találjátok az idei őszi érettségiről.

Milyenek a pontszámítási szabályok a keresztféléves felvételin?

Hány pontot lehet összesen szerezni a keresztféléves felvételin? Mennyi a minimumponthatár, és milyenek a pontszámítási szabályok a felsőoktatási szakképzéseknél, illetve a mesterképzéseknél? Mutatjuk.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!