szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha sorrendmódosítást terveztek, erre figyelnetek kell, mielőtt elkülditek a végleges kérelmeteket.

Ha a 2020 szeptemberében induló képzésekre jelentkeztetek, július 9-ig van lehetőségetek arra, hogy módosítsátok a korábban megjelölt szakok sorrendjét.

Azonban ezt érdemes alaposan átgondolni, ugyanis a jelentkezési sorrend egyetlen alkalommal változtatható, és újabb módosításra nincs lehetőség - hívja fel a figyelmet a Felvi.

Ezért a kérelem elküldésekor legyetek nagyon körültekintőek, és mentés előtt ellenőrizétek, hogy valóban úgy állítottátok-e be az új sorrendet, ahogy szerettétek volna. Az elküldött kérelem ugyanis nem vonható vissza. Vagyis aki megtette, később már nem csinálhatja vissza, hiába gondolja meg magát (újra).

Ez igaz abban az esetben is, ha visszavonjátok valamelyik jelentkezési helyeteket, ugyanis annak újbóli aktiválására, visszaállítására később nincs lehetőségetek. Sőt visszavont jelentkezés helyett sincs lehetőség új jelentkezési hely megjelölésére. Így csak azt a képzést jelöljétek meg, amelyet ténylegesen törölni szeretnétek.

Ha kíváncsiak vagytok, mit kell még átnézni a héten, akkor ebben a cikkünkben megtaláljátok a legfontosabb teendőket:

Utolsó simítások a felvételiben: minden, amit a közelgő határidő előtt tudni kell

Július 9-én ér véget a tavaszi ügyintézési időszak, ami azt jelenti, hogy már csak egy hetetek van az utolsó simításokra. Most összegyűjtöttünk nektek minden tudnivalót egy helyen, hogy a legapróbb tennivalókról se feledkezzetek meg.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!