szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A kialakult járványhelyzetre tekintettel a Volánbusz kéri, hogy az érettségizők lehetőség szerint elektronikus úton vásárolják meg jegyüket, bérletüket.

A Volánbusz Zrt. hétfőn az MTI-nek küldött közleményben arra hívja fel az érettségire utazó diákok figyelmét, hogy az iskolák március 16-i bezárása és a tantermen kívüli digitális munkarend bevezetése óta eltelt időszakban számos változás lépett életbe a Volánbusz járatainak közlekedésével kapcsolatban.

A járművezetők és az utasok egészségének megőrzése érdekében március 23-tól szünetel az első ajtós felszállás és az autóbusz-vezetőnél sem tudtok jegyet vagy bérletet vásárolni.

A jegyek és bérletek megváltására elővételben van lehetőségetek a Közlekedési Mobiljegy és a Simple applikációkon keresztül, a Volánbusz honlapján elérhető online értékesítési rendszerben, valamint személyesen az elővételi pénztárakban, az automatákból, vagy a nyitva tartó szerződéses partnereknél.

A Volánbusz közölte azt is, hogy március 25-től valamennyi helyközi járat tanítási szünet idején érvényes menetrend szerint indul, de az érettségi időszakban a Budapest környéki közlekedésben a tanítási időszakra vonatkozó menetrend lesz érvényben.

Így osszátok be az időtöket a matekérettségi alatt - hasznos tippek érettségizőknek

"Sok diáknak nem az a problémája, hogy nem képes megoldani helyesen az érettségi feladatokat, hanem hogy kifutnak a megadott időből, és nem fejezik be a feladatsort". Erre próbáltunk megoldást találni a Studium Generale matematika szekciójának vezetőjével, aki megosztotta velünk a tapasztalatait.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!