szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

2019. július 24-én rendezi meg az Oktatási Hivatal (OH) és a HÖOK a Pont Ott Partit (POP), ahol a felvételizők idén is értesülhetnek a felsőoktatási ponthatárokról, és számos programon is részt vehetnek - írja az Oktatási Hivatal.

A rendezvény helyszíne az ELTE Lágymányosi Campusa lesz - teszik hozzá. A szórakoztató programok mellett hasznos időtöltést is kínál a POP, ugyanis számos felsőoktatási intézmény és az OH is információs pulttal várja az érdeklődőket. Így a felsőoktatási tanulmányok előtt állók pontos tájékoztatást kaphatnak a felvételi eljárásról, a magyar állami ösztöndíjról, a duális képzésről és a Magyar Képesítési Keretrendszerről.

Ezek lesznek az idei budapesti Pont Ott Parti programjai: itt a teljes lista

Az ELTE Lágymányosi Campusán lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti, itt vannak a részletes programok.

A felvételi ponthatárok 20 órától lesznek láthatók a POP színpadának óriásvásznán. A ponthatárok kihirdetését a felvételizők idén sem csak a budapesti helyszínen kísérhetik figyelemmel, ugyanis több vidéki városban: Békéscsabán, Egerben, Pécsett, Salgótarjánban és Szegeden is lesz ponthatárváró rendezvény.

Idén felvételiztek? Itt kiszámolhatjátok a pontjaitokat

Ha szeretnétek biztosra menni, már feltöltöttetek minden fontos dokumentumot, és szívesen kalkulálnátok a pontjaitokkal, próbáljátok ki az Eduline pontszámító kalkulátorát. Számolgatnátok? Itt megnézhetitek, milyen adatokat kell megadnotok, melyik pontszámítással jártok jobban, és hogyan működik a kalkulátor.