szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Meddig lehet feltölteni a nyelvvizsga-bizonyítványt a felvételihez, hogy pontot is kapjatok érte? Itt vannak a szabályok.

A jelentkezés óta megszerzett iratokat, dokumentumokat, így a nyelvvizsga-bizonyítványt is, 2019. július 12-ig pótolhatjátok, ha még nem tettétek. Arról, hogy pontosan milyen adatokat kell megadnotok az e-felvételiben, hogy plusz 28 vagy 40 pontot kaphassatok, itt elolvashattok mindent.

Így számolhatjátok ki a felvételi pontszámotokat, ha idén jelentkeztetek egyetemre, főiskolára

Végeztetek a szóbeli érettségi vizsgákkal? Akkor itt az ideje, hogy kiszámoljátok, hány ponttal vágtok neki a 2019-es felsőoktatási felvételinek. Segítünk.

Ez a határidő különösen azoknak a felvételizőknek nagyon fontos, akik mostanában nyelvvizsgáztak vagy nyelvvizsgáznak, ugyanis a sikeres nyelvvizsgájukról a bizonyítványt általában 60 nap alatt adják ki (a vizsgától számítva). Ezért mindenképpen legyetek résen, ha esetleg majd az utolsó napokban kell rohangálnotok a bizonyítványért, ugyanis erre évek óta van példa.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.