szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha keresztféléves felvételire jelentkeztetek, fontos, hogy tudjátok, nem minden hiányzó dokumentumról kaptok hiánypótlási felszólítást.

A többletpontokat igazoló dokumentumok hiányáról például nem érkezik külön felszólítás. Többletpontot pedig kizárólag az kaphat, aki az erre vonatkozó jogosultságát, külön felszólítás nélkül a jelentkezés benyújtásával egyidejűleg – vagy amennyiben az igazoló dokumentum azt követően áll rendelkezésére, legkésőbb 2019. január 10-ig - írja a Felvi.

Tehát ha a nyelvvizsga-bizonyítványotok adatait még nem adtátok meg a felvételi rendszerben, akkor ne felejtsétek el a határidő előtt feltölteni, hiszen nem érkezik róla külön emlékeztető.

Fontos, hogy minden nyelvvizsga-bizonyítvány adatait külön kell feltüntetni, tehát ha az adott nyelvből szóbeli és írásbeli nyelvvizsga-bizonyítvánnyotok is van, akkor azt két külön sorban kell rögzíteni.

Fontos dátum jön: ha jelentkeztetek a keresztféléves felvételire, ezt ne felejtsétek el

December 5-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételi felületén - ez a keresztféléves felvételi újabb szakasza.